Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

American Roadhouse

Van Heemstraweg West 15-17, Zaltbommel
300 personen

Uw bruiloft of jubileum is een van de meest bijzondere dagen van uw leven en wij willen u alle zorgen uit handen nemen door deze dag tot in de puntjes voor u te verzorgen. Uw feest kan gehouden worden in onze feestzaal, groot genoeg voor feesten van 40 tot 200 personen.

De veranda in deze zaal is ideaal voor het serveren van allerhande buffetten aan uw gasten. Natuurlijk is hier aan de sfeervolle en goedgevulde bar gedacht. Een dansvloer met mooie lichteffecten hebben wij in een handomdraai voor u gecreëerd. Dit alles is ook nog eens te combineren met onze supersnelle kartbaan, flitsende glowbowlingbanen en western & redneck games.

Wij organiseren alles tot in detail, gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Heeft u speciale wensen voor de muziek, catering of aankleding van de feestzaal? Wat ons betreft is alles mogelijk en wordt er dan ook alles aan gedaan om uw feest onvergetelijk te maken!

The American Roadhouse biedt verschillende arrangementen om een familiefeest of neven en nichten dag te organiseren waarbij iedereen, van jong tot oud, de hele dag vermaakt zal worden. Onderstaand vindt u de meest populaire arrangementen voor de organisatie van een familiefeest met daarbij de prijzen per persoon. Daarnaast heeft u de vrijheid om uit één van onze andere arrangementen te kiezen.

Kenmerken

Catering in overleg
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Vaste Catering
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 418 513 190

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Van Heemstraweg West 15-17
5301 PA Zaltbommel
Google Maps