Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

Atelier

Valschermkade 16A, Amsterdam
450 personen

From rags to riches. Van wasstraat tot werkplaats. De ‘plaats’ is Valschermkade 16A. Het ‘werk’ is feesten, evenementen, projecten, dromen, gedachten, concepten en gerechten tot leven wekken. Atelier is een lach aan een open deur omdat dat niks kost. Atelier is een dwaas huis maar wel thuis.

En Atelier is kleur. Heel veel kleur. Een wasstraat die je reinigt van je schroom en je in de wolken zet. Atelier is de bezoeker en twee open armen. Samen sferen creëren en alles en iedereen ermee infecteren. Atelier is goede muziek én lekker eten en lekkere sfeer. Omdat het vindt dat het geen keuze hoeft te zijn. Atelier staat nooit stil. Het verbouwt, verft, verandert, verrast. De business dag wordt kinderlijk eenvoudig avond en avond gaat feilloos over in de nacht. Een set tijdens het diner om 19.00. Een diner tijdens een set om 23.00.

Van oude wasstraat naar Atelier. Zo heet ons huis. Atelier is ook jouw thuis. Een prachtige industriële kleurrijke blokkendoos. In te kleuren, te zien en te gebruiken naar eigen voorkeur. In de vorm en purpose die op dat moment past. Mix het vooral door elkaar. Laat het soms ook schuren. Dat maakt het net dat beetje bijzonder. Van iedereen en voor iedereen te gebruiken. Ongecompliceerd. PingPong ze.

Lunchen, happen, drinken, eten, dansen, lachen, lullen. Atelier staat aan. Atelier is de creatieve playground, ingeklemd tussen Zuid/West, Het Amsterdamse Bos en de Nieuwe Meer. We mengelmoesen industrieel design, muziek, horeca, party, business, sport, creatie en kids vooral door elkaar. De mogelijkheden zijn eindeloos voor verhuur op het gebied van vergaderen, workshops, coaching, yoga, terras, private diners, terras BBQ, feesten, Pubquizen, clubben, drinken, dansen, lunchen, borrelen en flexwerken.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Nabij luchthaven
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

Adres

Valschermkade 16A
1059 CD Amsterdam
Google Maps