Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Bistro 't Olde Stadhuus

  Markt 3, Ommen
  Opslaan
  150 personen

  Midden in het kloppend hart van Ommen is restaurant 't Olde Stadhuus (voormalig Het Burgemeestertje) gevestigd. Ons karakteristieke gebouw kent een rijke historie. Het ruim vijf eeuwen oude gebouw deed in het begin dienst als tolhuis voor het veer over de Vecht. Vanaf 1492 diende het pand als bruggenmeestershuis en later als stadhuis, kantongerecht, stadsherberg en nu een restaurant.

  't Olde Stadhuus in Ommen is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen. Of u nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest geeft of met vrienden wat te vieren heeft, de deuren van 't Olde Stadhuus staan altijd open.

  De unieke sfeer, de perfecte locatie in Ommen aan de Vecht en de vriendelijke bediening, zullen er voor zorgen dat uw feest een succes zal zijn! Zowel voor een intiem feest van 80 personen als voor een feest met 150 hossende gasten bent u bij ons aan het juiste adres.

  Naast het organiseren van feesten bieden wij ook uitdagende workshops aan, zoals Grafitti, rhythm and Trash, Bamboo Building, Schermen of, Shooting Range in combinatie met bijvoorbeeld een hightea of high wine.

  Ook voor vrijgezellenfeestjes met een combinatie van diner en een workshop 'Nail-art' of 'Make-up'! kunnen wij voor u verzorgen.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 529 463 728

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Markt 3
  7731DB Ommen
  Google Maps
  Website