Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

Bistro 't Olde Stadhuus

Markt 3, Ommen
150 personen

Midden in het kloppend hart van Ommen is restaurant 't Olde Stadhuus (voormalig Het Burgemeestertje) gevestigd. Ons karakteristieke gebouw kent een rijke historie. Het ruim vijf eeuwen oude gebouw deed in het begin dienst als tolhuis voor het veer over de Vecht. Vanaf 1492 diende het pand als bruggenmeestershuis en later als stadhuis, kantongerecht, stadsherberg en nu een restaurant.

't Olde Stadhuus in Ommen is de ideale locatie voor al uw feesten en partijen. Of u nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest geeft of met vrienden wat te vieren heeft, de deuren van 't Olde Stadhuus staan altijd open.

De unieke sfeer, de perfecte locatie in Ommen aan de Vecht en de vriendelijke bediening, zullen er voor zorgen dat uw feest een succes zal zijn! Zowel voor een intiem feest van 80 personen als voor een feest met 150 hossende gasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast het organiseren van feesten bieden wij ook uitdagende workshops aan, zoals Grafitti, rhythm and Trash, Bamboo Building, Schermen of, Shooting Range in combinatie met bijvoorbeeld een hightea of high wine.

Ook voor vrijgezellenfeestjes met een combinatie van diner en een workshop 'Nail-art' of 'Make-up'! kunnen wij voor u verzorgen.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen aan het water
Gelegen in het stadscentrum
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Vaste Catering
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 529 463 728

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Markt 3
7731DB Ommen
Google Maps