Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Bobs Party & Events / A9Studios

Westerwerf 1, Uitgeest
5000 personen

In onze unieke & sfeervolle locatie vindt u eindeloos veel mogelijkheden voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of zakenrelaties, maar ook voor bedrijfsfeesten. Bobs Party & Events is een allround feestcomplex met oa. 12 bowlingbanen, een gezellig grand café, grill restaurant en sfeervolle partyzalen.

Een belangrijk pluspunt is de ligging, net iets buiten de Randstad en prima bereikbaar doordat het direct aan de A9 ligt. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar een sportief uurtje bowlen gevolgd door een smaakvol diner, table grill- of teppanyaki arrangement in het restaurant of een spectaculair themafeest, onvergetelijke bruiloft, workshop, (sportief) dagprogramma, vergaderarrangement, productpresentatie of bedrijfsfeest, Bobs Party & Events regelt het graag voor u!

Kom eens geheel vrijblijvend langs voor een rondleiding met brainstormsessie met ons enthousiaste team. De koffie staat voor u klaar, want wat u ook te vieren heeft, wij maken met onze medewerkers van uw party een Feest en leggen met plezier de loper voor u uit.

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 251 315 150

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
Google Maps
Website