Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  BOOT10 partyschepen (Leiden)

  Zijldijk , Leiderdorp
  Opslaan
  100 personen

  6 unieke partyschepen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht / Maarssen (de Vecht), Loosdrecht en Leiden / de Kaag. Niet truttig en stijf, maar fris en modern! Voor groepen van 25 tot 250 personen. Moderne, varende evenementenlocaties waar alles kan tegen heel schappelijke prijzen. Voor feest, diner, vergadering of bruiloft,... van 25 tot 250 pers. Zomer en winter!

  BOOT10.nl: Niks geen truttige tafelkleedjes en gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken, maar verfrissend, modern en toch gezellig!

  De flexibele bemanning zal er voor u zijn om er een onvergetelijk feest van te maken. Behalve de sfeer die bij ons anders is dan bij de meeste andere varende evenementen locaties hebben we nog een groot pluspunt: de prijs! Aan board van onze flexibel in te richten schepen is alles aanwezig om er een goed feest van te maken: van een goed ingerichte keuken, diverse meubilair tot professionele DJ apparatuur. Dit alles is kosteloos te gebruiken. Zo wordt een feest geven toch gewoon weer leuk?

  Dus heb je genoeg van het standaard jaarlijkse bedrijfsuitje met de zaak? Dan is het tijd om het dit jaar eens anders te doen en wel op partyschepen 'BOOT' uit Amsterdam! Voor groepen van 20 tot 250 personen kunnen wij een varend diner serveren. Van boerenkool tot kaviaar,.... alles is mogelijk. En de avond is natuurlijk niet compleet zonder dat een DJ of band de voetjes van de vloer heeft gekregen. En wil je een speciaal thema,.... van Braziliaans tot een "Jordanese avond" ,.... ook dat kan geregeld worden. Maar ook voor verjaardagsfeesten, familiefeesten, dancefeesten zijn wij de ideale locatie: een professionele DJ installatie is standaard inbegrepen op onze schepen.

  Trouwen

  Uniek is dat je op de schepen van BOOT10.nl al varende aan elkaar het JA-woord kan geven in Amsterdam: terwijl de kade rustig aan je voorbij kabbelt beloven jullie elkaar eeuwige trouw! En bij mooi weer doen we de ceremonie gewoon op het bovendek! Ben je niet op zoek naar een 'standaard' kasteeltje of kerkje maar naar echt iets unieks en heel eigentijds,... dan is 'BOOT10' wellicht een heel aparte huwelijkslocatie voor jullie.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zijldijk
  Leiderdorp
  Google Maps