Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Centraal Museum

  Agnietenstraat 1, Utrecht
  Opslaan
  600 personen

  Het Centraal Museum in Utrecht is gevestigd in het voormalig middeleeuws Agnietenklooster, gesticht in 1420, waarvan delen ook dienst hebben gedaan als kinderweeshuis, militaire paardenstal en psychiatrisch ziekenhuis.

  Historische locatie met unieke museumtuin Het Centraal Museum is gevestigd in het middeleeuws Agnietenklooster in het hart van Utrecht. Een totaalbeleving voor Utrechtse kunst en cultuur, met een kunstcollectie die varieert van objecten uit de stadsgeschiedenis tot moderne kunst en van Dick Bruna’s nijntje tot de mode van Jan Taminiau. Alles in een fraaie, open setting, vol mogelijkheden voor evenementen, waar je bijeenkomsten kunt combineren met een rondleiding door het museum, of een aankomst per boot. Ga je voor de unieke binnentuin, de prachtige Nicolaïkerk, of de moderne tuinzalen voor meetings en events?

  U bent van harte welkom voor een bezichtiging en nadere kennismaking. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Sales & Events team, telefonisch of via mail. Het Centraal Museum is in het bezit van een gouden Green Key certificaat.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 30 236 2317

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Agnietenstraat 1
  3512 XA Utrecht
  Google Maps