Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Congres- & Partycentrum Coelenhage

  Zuiderzeestraatweg 486, Wezep
  Opslaan
  2500 personen

  Coelenhage in Wezep is gelegen op de Veluwe op 5 minuten van de rijksweg a28 en a50. Tezamen met een groot eigen (dus gratis!) parkeerterrein en een bushalte voor de deur is de bereikbaarheid uitstekend te noemen.

  Al meer dan honderd jaar verzorgen wij met passie en verantwoordelijkheid elk feestje voor onze gasten. Net zo lief voor 20 als voor 2.000 gasten.

  Coelenhage beschikt over 6 verschillende zalen, elk met een eigen unieke stijl en kenmerken. Maar allemaal even sfeervol en comfortabel. Dat geeft de gast de mogelijkheid de zaal te kiezen die het beste past bij de gewenste sfeer voor het feest.

  Themafeesten verzorgen wij al jaren. Daarbij bedenken we steeds nieuwe thema's om de gasten telkens opnieuw te verrassen. Ons laatste thema heet "Zintuigen". Tijdens het feest worde de zintuigen van de gasten op alle mogelijk manieren geprikkeld. De beleving en het ervaren van het feest staat voorop. De gast ziet dat terug in de aankleding van de zaal, de muziek en natuurlijk het eten en drinken.

  Met een eigen limousine kunnen we bijvoorbeeld de jubilaris of het bruidspaar ophalen. Maar ook als u in ons restaurant wilt komen eten bestaat de mogelijkheid dat wij het vervoer voor u regelen.

  Bij ieder feest is er één ding belangrijk en dat is niet wat wij allemaal kunnen, maar juist wat de gast wil! Onze mogelijkheden zijn eindeloos, dus ieder feest wordt slechts begrensd door de wensen van onze gasten. Gastgerichtheid en flexibiliteit is wat Coelenhage sterkt maakt in de verzorging en organisatie van ieder feest.

  Kom gerust eens langs en ervaar met eigen ogen wat onze locatie onderscheid van anderen. Met een uitgebreide rondleiding en indien gewenst een geheel vrijblijvende offerte helpen we u graag met de enige juiste invulling van uw feest!

  Alvast van harte welkom! We zien er naar uit u bij Coelenhage te mogen begroeten.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 38 376 1213

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Zuiderzeestraatweg 486
  8091 CS Wezep
  Google Maps
  Website