Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Crown Business Center Bodegraven

Tolnasingel 1+3, Bodegraven
80 personen

Het Crown Business Center Bodegraven is uitermate geschikt voor creatieve zakelijke bijeenkomsten.

Het complex bestaat uit twee luxe kantoorpanden, beide op een zichtlocatie aan de A12 gelegen. Deze hoogwaardige kantoorgebouwen bevinden zich op het bedrijventerrein ‘Broekvelden’. Beide panden zijn voorzien van meerdere vergaderzalen elk met een eigen uitstraling. Zo is de Monchou-zaal uitermate geschikt voor creatieve bijeenkomsten, zoals een brainstormsessie en ziet u in de Parranozaal de zakelijkheid terug voor een meer formele partij. Uw cateringwensen zijn in goede handen bij Restaurant ‘The Crown’ in Crown Business Center Bodegraven II. In dit sfeervolle, intieme bedrijfsrestaurant kunnen u en uw gasten genieten van een heerlijke lunch als onderbreking van de vergaderdag. Tevens kunnen zij desgewenst de lunch verzorgen in de vergaderzaal. En ook al heeft u specifieke wensen, de restaurantmanager staat open voor al uw suggesties!

Faciliteiten

Receptie Bij ieder Crown Business Center zitten representatieve repectionistes die u en uw klant te woord staan. Beleefd ontvangen zij uw klanten, staan ze telefonisch netjes te woord en nemen uw postpakketten aan.Postverwerking, -verzending en frankeerservice U kunt bij de receptie uw post neerleggen voor verzending. Tevens kunt u uw post laten frankeren door de receptioniste. Iedere werkdag zorgt de receptioniste ervoor dat uw post bij u terecht komt.

Telefoonservice

Bij Crown Business Center kunt u gebruik maken van de telefoonservice. De receptioniste neemt uw telefoon op en verbind door als het mogelijk is. Mocht het niet lukken met doorverbinden, zorgt de receptioniste ervoor dat u een bericht krijgt met een terugbelverzoek.

Vergaderfaciliteiten

Er zijn verschillende vergaderzalen waar u uit kunt kiezen. Wilt u een volledig verzorgde bijeenkomst? Wij nemen u de zorg uit handen. Kopieer/print faciliteitenBij de receptie kunt u gebruik maken van de kopieermachine. U kunt hier kopiëren, printen, scannen en faxen. Mocht u het druk hebben kan de receptioniste helpen.ParkeerruimteBij Crown Business Center is er veel gelegenheid om te parkeren. Denk aan een parkeergarage of parkeerdek.

Meubilair

Bij Crown Business Center kunt u meer dan alleen een kantoorruimte huren. U kunt bij het huren van een ruimte ook het meubilair huren.

Kenmerken

Tuin
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 172 636 620

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Tolnasingel 1+3
2411 PV Bodegraven
Google Maps