Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Crown Business Center Haarlem

A. Hofmanweg 5A, Haarlem
200 personen

Het Crown Business Center te Haarlem is de perfecte locatie voor een dag brainstormen, teambuilden of vergaderen in een inspirerende omgeving.

Vergaderen

Het Crown Business Center biedt over de diverse vestigingen goed geoutilleerde vergaderruimten, ieder met een uniek interieur en een eigen sfeer. Kortom onze vergaderzalen, trainingsruimten, presentatie- en conferentiezalen zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in meetings met meerwaarde!

Duur is wat je niet gebruikt...

Daarom betaalt u bij de Crown Business Centers slechts voor datgene wat u afneemt. Wilt u uitsluitend de zaal huren? Uitstekend, dan huurt u alleen de zaal. Kiest u voor het comfort van vergadercatering dan leveren we dat erbij. Voor het gebruik van beamer, flipover, kopieer & faxservice, en andere communicatiemiddelen geldt hetzelfde. Het bijboeken van alle faciliteiten geschiedt tegen schappelijke prijzen, al of niet op basis van nacalculatie.

Faciliteiten

Crown Business Center Haarlem Het Crown Business Center Haarlem is het best uitgeruste businesscenter binnen de Crown Business Center-familie. Het center is van alle gemakken voorzien. Mist u een faciliteit? Wij staan open voor nieuwe ideeën en verbetering van ons servicepakket!

Receptie

U kunt bij uw Crown Business Center rekenen op een professionele receptie. Onze receptionistes zijn niet alleen ons visitekaartje, maar ook dat van uw bedrijf! Gastvrij staan zij u en uw relaties vriendelijk te woord, telefonisch of aan de balie. Ook neemt zij bijvoorbeeld uw postpakketten aan. De receptionistes zijn het aanspreekpunt voor u en uw relaties.

Postverwerking, -verzending en frankeerservice

Waarom haasten na uw werk om de post op tijd de deur uit te krijgen? Niet nodig, want onze receptionistes verzorgen desgewenst uw uitgaande post, inclusief het frankeren en het laten ophalen. De receptionistes verzorgen overigens ook de verdeling van de binnengekomen post.  

Kopieer- en printfaciliteiten

In uw Crown Business Center kunt u bij de receptie kopiëren, printen, scannen en faxen. Hebt u daar even geen tijd voor? Onze receptioniste helpt u graag!

Beveiliging

Crown Business Centers wil u een veilige werkplek bieden. Daarom hebben wij elk Crown Business Center uitgerust met een video-bewakingssysteem. We werken daarnaast met pasjes c.q. een tagsysteem. 

Vergaderfaciliteiten

Alle Crown Business Centers bieden mogelijkheden te over om uw vergadering(en) te houden. Kies de vergaderzaal met de juiste uitstraling, kies het arrangement dat het beste bij u past. Kijk op onze website onder het kopje vergaderen voor meer informatie.  

Wifi

In de meeste Crown Business Centers is gratis wifi beschikbaar in de vergaderzalen en bij de receptie. Heeft uw Crown Business Center ook een restaurant, dan kunt ook daar gratis het wifi-netwerk op.

Pantry

In uw Crown Business Center vindt u op elke verdieping een goed uitgeruste pantry. De koffiemachine, de koelkast en de vaatwasser kunt u als huurder vrij gebruiken.

Parkeerruimte

Over parkeerruimte hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle Crown Business Centers beschikken over ruim voldoende parkeergelegenheid: rondom het pand, in de parkeergarage of op het parkeerdek.  

Toegang 24 uur per dag

Uw Crown Business Center is 24 uur per dag toegankelijk, dus geen beperkingen als u een belangrijke deadline moet halen voor uw werk. U kunt altijd terecht in uw CBC.  

Restaurant

Het restaurant is een prima plek om te genieten van een lunch of een kop koffie. Of organiseer hier uw netwerkborrel! In het restaurant ontmoet u natuurlijk ook collega’s die ook een werkplek hebben in het Crown Business Center, of mensen van andere bedrijven in de omgeving. Kortom: het restaurant is een plaats om te eten, te drinken en te ontmoeten.

Contact

Vul het informatieformulier in en wij nemen contact met u op.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 23 750 5700

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
Google Maps