Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

De Hallen Studio's

Hannie Dankbaarpassage 18, Amsterdam
1300 personen

In Amsterdam Oud-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise gerenoveerd tot De Hallen Amsterdam, een grootschalig centrum voor ambachten, mode, media en cultuur. Ooit het ‘werkende’ hart van Amsterdam West en tegenwoordig een unieke, karakteristieke plek van ruim 16.000 m2 met creatieve ondernemers en bijzondere concepten. De Hallen Studio's, gelegen in de Hallen Amsterdam, is een veelzijdige studio locatie, perfect voor uiteenlopende events & tv-producties.

De Hallen Studio's

De Hallen Studio’s is een veelzijdige locatie met ruimte voor een groots diner, een onvergetelijke bruiloft of een inspirerend congres. Door de vele mogelijkheden van de ruimtes en de mix van stijlen is de locatie zeer geschikt voor de invulling van uiteenlopende events en tv-producties.

Studio 2 kenmerkt zich onlosmakelijk met de geschiedenis van het pand door de grootse, lichte ruimte, de robuuste bakstenen muren en de oude remise deuren. De stoere uitstraling geeft een mooie basis voor onvermoede mogelijkheden.

Studio 1, de 'white box', geeft alle mogelijkheden tot het omtoveren van een hele eigen sfeer. Een perfecte ruimte voor een technische presentatie, maar ook voor een feest op de latere avond.

De Green Room en Studio 3 zijn perfecte kleinere ruimtes voor een break-out sessie of een kleinere workshop/vergadering.

Meer over de Hallen Studio’s

  • Frisse studio locatie met een industrieel karakter
  • Rijke geschiedenis
  • Centrale locatie met perfecte bereikbaarheid 
(parkeergarage, ov)
  • Full service locatie met veel ervaring en contacten
  • Flexibel en meedenkend team wat volledig kan ontzorgen
  • Vele technische faciliteiten
  • Vrijheid in keuzes van partners
  • Mogelijkheid van combineren met bijvoorbeeld Denim City of Hotel de Hallen

Nieuwsgierig?

Als locatie werken we met vele partners samen om de juiste mix te creëeren voor de diverse evenementen. Vul het contactformulier in om meer te ontdekken over onze locatie. Of anders.. loop eens binnen om samen te kijken naar een passende invulling.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 820 8206

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
Google Maps