Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Kookerij

  Walserij 66, Noordwijkerhout
  Opslaan
  300 personen

  De Kookerij in Noordwijkerhout is dankzij een stijlvolle interieurmix - waarbij klassiek, modern en industrieel samenkomen - een sfeervolle multifunctionele evenementenlocatie met een culinaire touch. Hospitality staat hoog in het vaandel en draagt bij aan een optimale ‘guest journey’. Het ligt in de prachtige Bollenstreek, net achter de duinen en op minder dan een half uurtje rijden van Schiphol, Amsterdam, Den Haag en Leiden.

  De ingrediënten van De Kookerij

  De Kookerij heeft als kernwaarden dat het begint met aandacht en zorg voor gast maar ook voor de locatie. In de ‘guest journey’ staat de gast centraal en gaat het om het beleven van momenten die zorgen voor een bijzondere ervaring. Genieten en gezelligheid staan voorop en gaan samen met uitstekende kwaliteit.

  Ons team met bevlogen, enthousiaste en gedreven eventmanagers ondersteunt u daarom graag met creatieve en passende ideeën bij het invullen van de ideale ‘guest journey’. Dit draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen voor u als opdrachtgever.

  De Kookerij heeft een originele industriële en toch sfeervolle ambiance dankzij de moderne en stijlvolle inrichting. Bij entree ziet men direct in de ontvangstruimte eigentijdse kroonluchters en klassieke coupé banken (treinbanken). De aandacht wordt daarna getrokken naar het besloten restaurant gedeelte en de trendy verlichte bar achterin. De comfortabele leren stoelen aan de ronde tafels nodigen uit om plaats te nemen voor een kopje koffie, lunch of diner. Aan de bar kan men gezellig bijpraten onder het genot van een drankje of een speciaal biertje van de tap.

  Vanuit het besloten restaurant en vanuit de bar kan men een glimp opvangen van de royale kookruimte met 10 volledig uitgeruste, glimmende roestvrijstalen kookeilanden. Hier staat ook nog een demonstratie-eiland op een podium. Ook hier kan een hapje of drankje geserveerd worden maar men kan ook een kookworkshop volgen onder begeleiding van een professionele kok.

  Dit alles zorgt ervoor dat De Kookerij bij uitstek geschikt is voor events zoals: congressen, party’s, productlanceringen, klantendagen en TV opnames. Uniek hierbij is de culinaire touch die wij aan uw event kunnen geven.

  Praktische informatie en wetenswaardigheden

  De Kookerij biedt mogelijkheden voor events met gezelschappen van 20 tot wel 300 gasten. Dankzij de zorgvuldige en flexibele inrichting van de onder architectuur ingerichte ruimte ervaart de gast deze ruimte toch als intiem. Door de wijze van plaatsing van objecten en slim gebruik te maken van lichteffecten kent de multifunctionele locatie vier zones, te weten:

  • entree/lounge (100 m2/ max 75 personen)
  • grote zaal/besloten restaurant (300 m2/max 250 personen)
  • main bar (120 m2/max 120 personen)
  • keuken/kookeilanden/podium (360 m2/max 150 personen)

  Het indelen van deze zones is maatwerk.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 252 629 300

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Walserij 66
  2211 SL Noordwijkerhout
  Google Maps