Schouwburgen en theaters · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Rijswijkse Schouwburg

  Generaal Spoorlaan 10, Rijswijk
  Opslaan
  1000 personen

  Door de unieke en centrale ligging tussen Westland, Den Haag en Delft in, leent de Rijswijkse Schouwburg zich uitstekend als locatie voor je evenement. Of het nou gaat om de organisatie van congressen, bedrijfsevenementen en/of beurzen, een bruiloft, jubileum, verjaardag of willekeurig ander evenement: onze schouwburg is hiervoor dé perfecte locatie!

  Een niet alledaagse maar flexibele omgeving, geschikt voor 10 tot 1000 personen. We houden de lijnen graag kort, dus wil je meer te weten komen over aankleding, inrichting, catering, techniek, personeel, wifi, parkeergelegenheid en alles wat je verder nog te binnen schiet?

  Onze gastvrije medewerkers staan je met plezier te woord en denken graag met je mee over alle facetten van het evenement zoals jij dat in gedachten hebt. Van het welkomstdrankje, bites en diner tot aan het boeken van artiesten en entertainment.

  Vergadering

  Ook voor uw vergadering bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om de een plenaire bijeenkomst in de Grote Zaal of een samenkomst in petit comité; we laten er graag samen met u onze gedachten over gaan.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 70 336 0304

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Generaal Spoorlaan 10
  2283 GM Rijswijk
  Google Maps
  Website