Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  ,
  Opslaan
  80 personen

  De Ruimte Breda is een veelzijdig bedrijf, naast ruimte voor vergaderen is er ook ruimte om stil te staan bij levensmomenten. Denk daarbij aan feesten of begrafenissen. Al onze evenementen worden gepland en bedacht op maat. Wat we belangrijk vinden is om mooie momenten te creëren; momenten om met een goed gevoel naar terug te kijken.

  Als u interesse heeft neem dan gerust met ons contact op om de mogelijkheden en de beschikbaarheid te bespreken.

  VERGADERINGEN U bent altijd welkom om een ruimte bij ons te reserveren en te komen vergaderen. Dit kan zowel voor ochtend, middag en avond of voor de hele dag. Wij ontvangen zowel kleinere als grote groepen en plannen naar uw wens de ruimte en het arrangement in.

  WORKSHOPS Van leren wordt de hele wereld mooier, daarom vinden we het super leuk om onze ruimte aan te bieden aan diegene die graag een workshop zou willen geven. Zowel lezingen als handvaardige workshops zoals bloemschikken hebben we voor verschillende grote groepen kunnen houden binnen de ruimte. We horen graag wat uw inspiratie volle ideeën zijn en richten naar wens de ruimte in. 

  BEDRIJFS BORREL Een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd. Juist ook op of na het werk is het leuk om er een feestje van te kunnen maken. Voor verschillende vieringen kunnen wij naar uw wens organiseren. Gedurende het gehele jaar kunt u zowel u een viering doen zowel binnen als buiten in onze schitterende tuin.

  LEVENSFEESTEN Het kunnen genieten met je naasten van het leven vinden wij erg belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het organiseren van een levensfeest naar uw wens. Gedurende het gehele jaar kunt u een viering doen, zowel binnen in onze grote toneelruimte als buiten in onze schitterende tuin.

  TROUWERIJ Een bijzonder en intiem levensmoment dat je nooit meer zult vergeten. Wij helpen graag mee om van deze dag een prachtig moment te maken. Zowel binnen als buiten kunnen de mensen genieten van deze dag. Laat de ceremonie maar beginnen.

  UITVAART Een afscheidsceremonie waarbij intimiteit en het samenkomen van groot belang is. Aan het samenkomen en het gedenken van een mooi waardevol leven helpen wij graag mee, we willen samen met jou/ jullie onze ruimte zo optimaal mogelijk en passend inrichten. We hopen het u zo goed mogelijk naar wens te kunnen maken.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Gelegen in het stadscentrum
  Terras
  Vaste Catering
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht