Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

De Tabaksschuur

Bosweg 3, Elst (U)
120 personen

De brasserie is ook geschikt voor feesten en partijen. Deze ruimte biedt 80 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 120 personen.

Wanneer u uw verjaardag wilt vieren of een leuke familiedag wilt houden, vergaderingen, workshops etc. Er zijn voldoende mogelijkheden om dit op de Tabaksschuur te doen:

  • Warm- en koude buffetten
  • BBQ & pizza avonden
  • High tea of gewoon lekker borrelen, alles is mogelijk.

“ t Schuurtje “ is compleet gerenoveerd. De ruimte kunt u huren met of zonder catering/personeel. Het zaaltje biedt 40 zitplaatsen, maximaal ruimte voor 60 personen.

Het is een gezellige ruimte met bar, keuken (inclusief inventaris) en buiten een sfeervol overdekt terras met houten meubels, buiten haard en barbecue. Ook beschikken wij over een houtoven voor heerlijke verse pizza’s, dit kunt u door ons laten verzorgen.

We kunnen ook voor accommodatie zorgen, voor als het wat later mocht worden. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen omzetten in een feest of partij waar u nog lang met een goed gevoel aan terug kunt denken. Neemt u gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Kenmerken

Catering in overleg
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Terras
Tuin
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 318 471 558

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Bosweg 3
3922 GJ Elst (U)
Google Maps