Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Veerensmederij

  Soesterweg 330, Amersfoort
  Opslaan
  400 personen

  De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument gelegen in Amersfoort op het terrein De Wagenwerkpaats.

  Jouw evenement op de Wagenwerkplaats

  Organiseer een prachtig evenement in De Veerensmederij, één van de pareltjes van de Wagenwerkplaats. In deze historische omgeving naast station Amersfoort Centraal vindt je verschillende industriële locaties. De Veerensmederij ademt nostalgie en is geschikt voor groepen tot 400 personen.  

  Historisch en industrieel

  De tijd lijkt stil gestaan te hebben in De Veerensmederij. Je ziet meteen dat dit pand historie geschreven heeft. De karakteristiek hoge schoorstenen, gietijzeren vensters en ijzeren dakspanten herinneren gasten aan de tijd dat hier de onderstellen voor treinwagons gemaakt werden. Nu dient dit historische gebouw, voorzien van alle moderne faciliteiten, als decor voor een geslaagd congres of een klantendag! 

  Alle ruimte voor zakelijke evenementen

  De Veerensmederij biedt plaats aan groepen tot 400 personen. Begin met alle gasten samen in de theaterzaal met theateropstelling. De zaal is flexibel in te richten met of zonder podium en tribunes. In de foyer geniet je van een heerlijke maaltijd en op het grote buitenterras is er gelegenheid voor een ontspannen borrel. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. 

  Goed bereikbaar met de trein en met de auto

  De Veerensmederij bevindt zich vlak achter Station Amersfoort Centraal, wat ideaal is voor gasten die met het openbaar vervoer reizen. Met de auto ben je via de A1 en de A28 snel bij dit rijksmonument.  Met 400 parkeerplaatsen (uitbreiding mogelijk) is een plekje voor je auto vinden geen enkele moeite.

  Laat je gegevens achter in het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor je congres, relatiedag, productintroductie, feest of netwerkevent. Wij denken graag mee!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Soesterweg 330
  3812 BH Amersfoort
  Google Maps