Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Zwanenhof, centrum voor training en verdieping

  Retraitehuisweg 6, Zenderen
  Opslaan
  140 personen

  De Zwanenhof ligt in het mooie coulissenlandschap van Twente en kenmerkt zich door een serene sfeer, die in dit voormalige retraitehuis met haar prachtige kloostertuin in grote lijn behouden is gebleven. In deze bijzondere ambiance bieden wij ruimte voor uw één- en/of meer-daagse trainingen, seminars en vergaderingen. Er zijn 10 vergaderzalen en 78 slaapplaatsen.

  Onze kapel met haar unieke uitstraling is een rustpunt en tevens een perfecte ruimte om een lezing te geven of een voordracht te houden. Een vleugel is aanwezig voor een muzikale omlijsting.

  De mooiste dag

  Trouwen... een moment om samen bij stil te staan. Waar kan dat beter dan in een ambiance waar het lijkt alsof ook de tijd heeft stilgestaan. De Zwanenhof herbergt reeds sinds 1927 een sfeer van inspiratie en gastvrijheid. Elkaar het ja-woord geven in de prachtige oude kapel. Dit bijzondere moment vastleggen in de mooie kloostertuin met zijn speciale intieme hoekjes.... Het oude retraitehuis biedt de gelegenheid om in een spirituele omgeving het huwelijk te laten voltrekken.

  Receptie

  Desgewenst verzorgen wij voor u een uitgebreid feest-diner. Onze chef-kok heeft verschillende suggesties voor u uitgewerkt die u kunnen helpen bij het bepalen van het menu, maar we horen natuurlijk ook graag van u wat u en uw gasten lekker vinden. In overleg stellen we het menu samen, vanzelfsprekend begeleid door een keur van smaken uit onze wijnkelder. De ruimte, drankjes en amuses bieden we u graag aan met alvast de felicitaties namens alle medewerkers van de Zwanenhof.

  Kenmerken

  Landelijk gelegen
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 74 265 9525

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Retraitehuisweg 6
  7625 SL Zenderen
  Google Maps
  Website