Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  DeFabrique Evenementenlocatie

  Westkanaaldijk 7, Utrecht
  Opslaan
  3500 personen

  De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique is gevestigd, is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. Centraal gelegen aan de rand van Utrecht komen beleving, maatwerk en innovatie samen. Het industriële karakter van DeFabrique is een decor op zich en voegt het stuk beleving toe dat uw evenement onvergetelijk maakt.

  DeFabrique beslaat 10.000 m2 en bestaat uit een veelvoud aan kleine en grote ruimtes die je oneindig kan combineren en ieder een eigen uniek karakter hebben. Neem bijvoorbeeld De Perserij met zijn twee vides en ijzeren stellage, of de Kalvermelkfabriek met originele silo’s en zes geschakelde loodsen. Het Douchelokaal is gevestigd in de voormalige douches van de fabrieksarbeiders en bevat nog steeds ‘antieke’ douchekoppen. De vroegere opslagplaats voor kokosnoten, de Copraloods, valt op door zijn enorme puntdak met houten spanten. U zult merken dat iedere ruimte zijn eigen verhaal en charme heeft. 

  Maatwerk

  Bij DeFabrique kunt u terecht voor al uw evenementen. Van personeelsfeesten, beurzen, congressen, vergaderingen, productintroducties, kick-offs tot alles wat u verder kan bedenken. Wij hebben een passende ruimte voor ieder evenement vanaf 50 tot 3.500 personen. Het team van DeFabrique staat voor u klaar om uw evenement geheel naar uw wensen en doelstellingen in te richten. Onze ervaring en creatieve inbreng staan tot uw beschikking om uw evenement tot een succes te maken.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 30 240 4030

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Westkanaaldijk 7
  3542 DA Utrecht
  Google Maps