Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Domtoren

Domplein 9, Utrecht
150 personen

De Domtoren in hartje Utrecht heeft 2 overweldigende, mooie zalen tot haar beschikking voor uw meeting, diner of feestavond. Hét symbool van Utrecht is natuurlijk de 112 meter hoge en meer dan 600 jaar oude Domtoren: de hoogste middeleeuwse toren van Nederland. De Domtoren heeft twee prachtige zalen tot haar beschikking voor uw diner, vergadering, receptie, lezing of feestavond. U kunt hierbij kiezen tusen de Michaëlskapel en de Van Heukelomzaal. Door gebruik te maken van de Van Heukelomzaal, het trappenhuis van het Ontvangstgebouw en de Michaëlskapel samen is de totale ontvangstcapaciteit bij een feest of receptie 150 personen. 

Michaëlskapel

Op elf meter hoogte is de monumentale Michaëlskapel gelegen, ooit de privé-kapel van de bisschop van Utrecht. U kunt hier in een unieke en bij uitstek Utrechtse omgeving uw buffet, receptie of zakelijke ontvangst laten plaatsvinden. De gotische gewelven, de brandende kaarsen en de kleurige glas-in-loodramen geven de ruimte zijn unieke sfeer. Een arrangement in de Michaëlskapel biedt u een historische locatie voorzien van moderne gemakken. Extra mogelijkheden zijn een beamer en scherm, Wifi en geluidsinstallatie met microfoon. De kapel en het Ontvangstgebouw kunnen volledig verwarmd worden.  

Van Heukelomzaal

Op de eerste verdieping van het monumentale Ontvangstgebouw van de Domtoren bevindt zich de Van Heukelomzaal in de stijl van de Amsterdamse School. De zaal en het karakteristieke meubilair zijn ontworpen door architect George Willem van Heukelom. Een vergaderarrangement in de Van Heukelomzaal van de Domtoren biedt vergaderen in een historische locatie voorzien van moderne gemakken. Indien gewenst en beschikbaar, kunt u tussendoor of na afloop kosteloos de zinnen verzetten tijdens een reguliere Domtoren rondleiding. 

Catering

De Domtoren werkt samen een aantal preferred partners. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseur evenementen. BereikbaarheidHet Domplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer op 10 minuten lopen van Utrecht Centraal Station en ligt midden in het centrum van Utrecht.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 236 0022

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Domplein 9
3512JC Utrecht
Google Maps