Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

Sophialaan 1, Utrecht
200 personen

DUS IS A MEETING PLAYGROUND FOR INNOVATIVE TEAMS THAT WANT TO BUILD THE FUTURE.AND GET THEIR SH*T DONE

De Utrechtse Stadsvrijheid is een creatieve work & playground met ruimte voor meetings, brainstormsessies, trainingen, scrumsessies en events. Perfect gelegen in Midden-Nederland en daardoor goed bereikbaar.

RUIMTE OM VRIJ TE DENKEN

Bij DUS geloven we in de kracht van vrijheid. Niet alleen na, maar vooral tijdens het werk. Vrijheid geeft ruimte in je hoofd. Ruimte voor nieuwe inzichten, ruimte voor verbinding en ruimte voor creativiteit. Stap uit die bekende comfortzone en ga samen met je team los op onze Work & Playground. Wie weet waar dit jullie brengt en welke doelen jullie behalen.

ZAKELIJKE SPEELPLAATS

Work hard, play hard! Wij geloven dat werken en spelen de allerbeste combinatie is om vrij te denken en alles uit je team te halen. We noemen onszelf niet voor niets een Work & Playground. Kom je het ook eens proberen?

SPELEN TUSSEN DE BEDRIJVEN DOOR

Naast ruimte voor vergaderingen, hebben we ook genoeg ruimte om lol te hebben. Op ons terrein hangen schommels en hangmatten en hebben we elke dag een speelkwartier, waarin je een potje basketbalt of je laat verrassen door een van onze creatieve activiteiten. Eventjes los gaan, voordat je weer aan de slag gaat.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem telefonisch of via de e-mail contact met ons op.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 200 3290

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Sophialaan 1
3542 AR Utrecht
Google Maps