Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Evenementenlocatie Gooiland

Emmastraat 2, Hilversum
2000 personen

Gooiland Evenementenlocatie in Hilversum: als u op zoek bent naar een locatie met een bijzondere ambiance, waar gastvrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!

Dé evenementenlocatie met passie

Congres l Symposium l Seminar l Vergadering l Bedrijfsfeest Gooiland wanneer u een event wilt neerzetten , of als u op zoek bent naar een locatie die zorgt voor succes.

Een locatie die altijd een stap extra zet en ontzorgen belangrijk vindt. U wilt natuurlijk dat deze locatie centraal gelegen en goed bereikbaar is, maar ook karakter heeft.

Gooiland, gevestigd in een monumentaal pand in Hilversum, laat zich volledig vormen naar uw wensen. Wij bieden ruimte voor events van 50 tot 2200 personen en beschikken over 17 multifunctionele ruimtes waaronder een Theater, Cineac en Green Lounge. Deze volledig aanpasbare ruimtes zijn voorzien van alle benodigde techniek.

Uw event

Eigen inbreng is bij ons altijd welkom, maar wanneer u het lastig vindt om zelf invulling te geven aan uw event, staat er een ervaren team voor u klaar. Hun passie verrast altijd en zij zien het als hun hoofdtaak om uw verwachtingen te overtreffen.

Personeel & catering

Wij werken samen met een getalenteerde cateraar die op eigen wijze met lokale producten werkt. Ons personeel is geselecteerd op ervaring, gastvrijheid en behulpzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat zij met liefde voor u en uw gasten zorgen.

Gooiland ziet ieder event als een nieuwe uitdaging om de beste evenementlocatie van Nederland te laten zien. Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering. En dat maakt verschil!

  • Evenementen van 5 tot 2000 personen
  • Centraal gelegen in Nederland, 500 meter van centraal station Hilversum
  • Nabij de A27, A1 & A3
  • Gratis parkeerplaatsen
  • Gratis Wifi
  • Overnachtingsmogelijkheden

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen in het stadscentrum
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 35 744 0115

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
Google Maps