Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Eventcentrum Zonnestraal

  Loosdrechtse Bos 17, Hilversum
  Opslaan
  300 personen

  In Eventcentrum Zonnestraal te Hilversum ontvangen wij u graag voor een congres, een trendy party of een diner op maat.

  Wij ontvangen u en uw gasten graag op onze unieke locatie in het oude hoofdgebouw van Zonnestraal (architect Duiker) in een omgeving van licht, lucht en transparantie.

  Het voormalig sanatorium is niet zomaar een ruimte, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten en bezoekers met gevoel voor architectuur, historie, landschapsarchitectuur en gezondheidszorg.

  Een congres, een trendy party, of een diner op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de transparante sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. De gast die kiest voor Zonnestraal, kiest voor een inspirerende zaal en een professioneel verzorgd evenement op maat, of u nu een kleine vergadering of een groots diner organiseert.

  Op de eerste etage ligt de oude toneelzaal: een multifunctionele zaal van 400 m2 met groot podium voor presentaties, exposities, zakelijke meetings, recepties etc. In deze zaal kunnen ook twee kleinere zalen van 90 m2 worden afgescheiden, geschikt voor kleine groepen. Hierdoor kunnen wij tussen de 10 en 220 gasten ontvangen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 35 538 5402

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Loosdrechtse Bos 17
  1213 RH Hilversum
  Google Maps