Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Exclusief Vergaderen, M22

  Molenweg 20-22, Mijnsheerenland
  Opslaan
  000 personen

  M22 Exclusief Vergaderen is gevestigd in de historische molenaarswoning bij de korenmolen “De Goede Hoop” anno 1749 in Mijnsheerenland, goed bereikbaar via de A29, ca 20 minuten vanaf Rotterdam-Centrum en Dordrecht.

  De prachtige en unieke locatie biedt u de mogelijkheid uw besprekingen ontspannen en in absolute privacy te voeren. Er is een grote vergadertafel voor ca. 12 personen met comfortabele stoelen en een zithoek bij de klassieke roze marmeren schouw. Eikenhouten plankenvloer, lambriseringen en kunstwerken aan de wanden zorgen voor een huiselijke sfeer. Op onze Apple computer compleet met 42 inch flatscreen kunt u prima uw presentaties, films of foto's presenteren.

  U kunt onbeperkt beschikken over vers gemalen koffie, espresso of cappuccino. Indien gewenst kunnen wij voor u een luxe broodmaaltijd met soep verzorgen buiten op de binnenplaats bij de antieke fontein. U kunt heerlijk lunchen op het grote zonnige terras of picknicken in de boomgaard aan het water. Sportief tintje aan uw bijeenkomst: kanoën op de Binnenmaas, informeer naar de mogelijkheden. Het is mogelijk om te overnachten in een van de twee luxe tweepersoonskamers op de 1e verdieping voor uw gasten die van ver komen

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Molenweg 20-22
  3271 AM Mijnsheerenland
  Google Maps