Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, Alphen aan den Rijn
800 personen

Heeft u iets te vieren met vrienden of familie en bent u op zoek naar een feestlocatie in Alphen aan den Rijn / omgeving Gouda?

Flora Boskoop, gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer. Samen met u wordt gekeken naar wat bij u en uw gezelschap past; een diner, buffet, walking diner, high tea of toch een brunch? Dit zodat uw huwelijksjubileum, verjaardag, reünie of andere mooie gelegenheid een feest wordt om jaren van na te genieten.

Willen jullie trouwen in Alphen aan den Rijn? In het naastgelegen Boskoop vind je dé perfectie trouwlocatie voor de verzorging voor jullie gehele huwelijksdag. In Flora beschikken wij over diverse sfeervolle zalen. Dit maakt de locatie geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Nog een voordeel is dat, doordat er gewisseld kan worden van zaal, de verschillende delen van jullie huwelijksdag moeiteloos in elkaar overlopen. Vergeet niet de prachtige rozentuin waar de huwelijksceremonie maar ook jullie fotoreportage gedaan kan worden.

Flora Boskoop is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, gelegen aan een prachtige rozentuin. Dit maakt Flora Boskoop dé feestlocatie in Alphen aan den Rijn. Op deze website vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Terras
Tuin
Vaste Catering
Invalidentoegankelijk

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 172 766 047

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Parklaan 4
2771 GB Alphen aan den Rijn
Google Maps