· Feestlocatie & trouwlocatie

  Fosbury & Sons Prinsengracht

  Prinsengracht 769, Amsterdam
  Opslaan
  250 personen

  Best bijzonder: bij Fosbury & Sons kun je vergaderen in een voormalige operatiekamer van het Prinsengrachtziekenhuis. Het monumentale pand in Amsterdam is de afgelopen jaren compleet gerestaureerd en verbouwd en wordt vanaf december de eerste Nederlandse vestiging van aanbieder van fully-serviced kantoren en evenementenlocatie Fosbury & Sons.

  Er komen zeven ruimten beschikbaar voor meetings of evenementen. Daarnaast wordt het karakteristieke gebouw verdeeld in kantoren voor zowel grote als kleine bedrijven. Het monumentale Prinsengrachtziekenhuis van ruim 6000 vierkante meter is compleet gerenoveerd waarbij onder andere de originele glas-in-loodramen en de houten balkconstructie op de zolderverdieping is behouden. Architect Roberto Meyer van MVSA en interieurbureau Going East zijn druk bezig met het creëren van de kantoren, vergaderruimten en werkplekken die een huiselijke sfeer moeten krijgen met veel moderne kunst en designmeubelen.

  Er komen vijf zalen voor vergaderingen, presentaties, workshops en andere events voor 8 tot 44 personen. Daarnaast zijn er twee grotere ruimten die buiten kantoortijden gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, diners of andere grotere evenementen tot zo’n 250 personen. Op de begane grond komt een restaurant dat ook alle catering bij vergaderingen of evenementen kan verzorgen. Bovendien wil Fosbury & Sons met verschillende partners gaan samenwerken om te zorgen voor de perfecte aankleding en styling van events.

  Heb je interesse in een meeting of event op maat? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Prinsengracht 769
  1017JZ Amsterdam
  Google Maps