Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Grand Café Maastricht Soiron

  Vrijthof 18, Maarstricht
  Opslaan
  300 personen

  Een aanwinst op het Vrijthof, Grand Café Maastricht Soiron in het Museum aan het Vrijthof, gehuisvest in het Spaans Gouvernement, een 16e-eeuws kapittelhuis. Een bijzondere locatie, genieten in een museaal decor, met stijlkamer en eerste overdekte terras, ‘de cour’. Niet alleen als grand café, maar ’s avonds na sluitingstijd ook als exploitatieruimte voor feesten en partijen.

  Geniet er van echte Maastrichtse Patisserie, bekend om de beste gateau Grenache, heerlijke Maastrichtse taart met chocolade en macarondeeg. Natuurlijk is er dagverse Limburgse vlaai van bekende bakkers uit de stad met een kop koffie van Maison Blanche Dael, de Maastrichtse koffiebranderij. Geen betere en meer nostalgische horecazaak om sfeervol te lunchen, er worden zo veel mogelijk producten van Limburgse bodem gebruikt, afkomstig van leveranciers die ambachtelijk en fairtrade werken. Deze bijzondere plek was binnen korte tijd een echte Maastrichtse ontmoetingsplek.

  Evenementenlocatie

  We ontvangen tot 300 gasten op onze locatie! U huurt de locatie vanaf 17.30 uur exclusief voor uw gelegenheid. Wij organiseren samen een onvergetelijke avond. De avond wordt ingericht zoals u dat wilt; uw wensen en uw gasten staan centraal – het zal hen aan niets ontbreken. Wij denken graag met u mee over de muzikale omlijsting en culinaire invulling van uw feest. Gaat u voor een chic private dinner, een wat informeler walking dinner of kiest u voor een diner in buffetvorm? Het kan allemaal. Het Grand Café in Museum aan het Vrijthof is er voor al uw feesten, diners, recepties en jubilea. De flexibele indeling van de ruimte past zich moeiteloos aan uw wensen aan. Om de avond compleet te maken zorgen wij voor de juiste achtergrondmuziek of helpen wij u graag zoeken naar een geschikte band of DJ.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 43 325 1496

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Vrijthof 18
  6211 LD Maarstricht
  Google Maps