Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Green Village

  Blokhoeve 7, Nieuwegein
  Opslaan
  350 personen

  Green Village is rustig gelegen aan de rand van Nieuwegein, net onder de rook van Utrecht. De voormalige boerderij is in 2018 volledig verbouwd en uitgebreid met een grote zaal en een unieke Orangerie. Inmiddels beschikt Green Village over 11 sfeervolle zalen met een adembenemende buitenentourage, ruime parkeergelegenheid en een riant terras en park met uitzicht op water. De sfeervolle uitstraling en de persoonlijke service vormen een uitstekende combinatie, kortom perfect voor uw persoonlijke gelegenheid.

  Bij de planning van een feest komt vaak behoorlijk wat kijken. Wat trek je aan, wie nodig je uit en wat voor lekkers schotel je jouw gasten voor? Wij willen graag dat je aan zo min mogelijk zaken hoeft te denken en nemen dus met plezier zoveel mogelijk uit handen. Van de culinaire invulling tot aan de decoratie. Van de muziek tot aan een oppasservice voor de kids. We denken graag met je mee en maken het mogelijk zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw feest. Zo hoef jij alleen nog maar te beslissen of je nu die bruine of die zwarte schoenen aan doet?

  Wil je graag een feest geven in de tuin op een mooie zomeravond? Dat kan natuurlijk. Wanneer het weer even tegenzit, beleef je bij Green Village alsnog het buitengevoel. In onze glazen Orangerie heb je een 360 graden view op de tuin en de sterrenhemel. Of je jouw feest nu binnen of buiten viert: ons team zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Chef-kok Robbert bepaalt graag samen met jou een passende culinaire invulling en onze hospitality-toppers leggen jou en je gasten de hele dag of avond in de watten met drankjes en hapjes. Dat is pas genieten!

  Wij zijn meer dan een gesprekspartner alleen, wij adviseren u graag met betrekking tot:

  • Culinaire invulling
  • Muziek, bands, acts etc.
  • Decoratie
  • Hotelovernachtingen
  • Vervoer
  • Fotografie
  • En nog veel meer…

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 30 603 9114

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Blokhoeve 7
  3438 LC Nieuwegein
  Google Maps
  Website