Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hajé restaurant Natuurpark

  Vlotgrasweg 11, Lelystad
  Opslaan
  80 personen

  Hajé restaurant Natuurpark is gelegen in het hart van Natuurpark Lelystad. Een veelzijdige locatie voor een kop koffie met gebak, een lekkere, gezonde lunch, maar ook voor feesten, partijen en jubilea. Voor vergaderingen, feesten en partijen staan niet alleen het restaurant en de naastgelegen zaal ter beschikking, maar ook de Waterlely, een apart gebouw midden in de natuur.

  Trouw locatie Sinds 30 juni 2006 is De Waterlely aangewezen als ‘huis der gemeente’. Een huwelijksceremonie kan dus in dit bijzondere paviljoen voltrokken worden. In het naastgelegen restaurant kunt u uw toost, receptie, diner of huwelijksfeest organiseren. Ook voor uw trouwfoto’s bent u natuurlijk in het Natuurpark Lelystad op de juiste plek. Op 11 februari is deze locatie door Toptrouwlocaties uitgeroepen tot de populairste trouw locatie in Flevoland.

  Uitvaart of condoleance Ook is het mogelijk om bij Hajé Natuurpark een uitvaart te houden in De Waterlely. De rustgevende sfeer en het vredige uitzicht over water en het bos maakt dit een bijzondere locatie.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Vlotgrasweg 11
  8219 PP Lelystad
  Google Maps