Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Herberg de Hoeve

  Hoeve 31, Huissen
  Opslaan
  170 personen

  Herberg de Hoeve in Huissen biedt al eeuwen onderdak aan iedereen die iets te vieren heeft. Bruiloften, feesten, recepties en zakelijke bijeenkomsten krijgen extra kleur door de aangename ambiance waar de tijd geen haast heeft. Wanneer u De Hoeve binnenwandelt zult u verbaasd zijn over de prachtige entourage.

  Nostalgie in een modern jasje

  Onze herberg voldoet volledig aan de eisen van deze tijd, maar heeft haar karakteristieke stijl behouden. De herberg beschikt over verschillende sfeervolle nostalgische ruimtes, maar ook over een gezellige tuin, voldoende ruimte dus om al uw gasten te kunnen vermaken. Samen met ons stelt u een onvergetelijk feestprogramma samen met een smakelijke maaltijd en entertainment op maat.

  Organiseren is ons vak

  U kunt onbezorgd in het middelpunt van de belangstelling staan, laat de rest maar ons over. Wij zorgen voor aankleding van de feestlocatie en een warme ontvangst van uw gasten. In onze karakteristieke en nostalgische herberg worden uw gasten tijdig voorzien van een hapje en een drankje. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of grote partij, u bent verzekerd van een perfect (bedrijfs)feest, bruiloft of jubileum! Organiseren is ons vak.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Vaste Catering
  Terras
  Tuin
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 26 325 0760

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Hoeve 31
  6851 ER Huissen
  Google Maps
  Website