Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

Herberg de Hoeve

Hoeve 31, Huissen
170 personen

Herberg de Hoeve in Huissen biedt al eeuwen onderdak aan iedereen die iets te vieren heeft. Bruiloften, feesten, recepties en zakelijke bijeenkomsten krijgen extra kleur door de aangename ambiance waar de tijd geen haast heeft. Wanneer u De Hoeve binnenwandelt zult u verbaasd zijn over de prachtige entourage.

Nostalgie in een modern jasje

Onze herberg voldoet volledig aan de eisen van deze tijd, maar heeft haar karakteristieke stijl behouden. De herberg beschikt over verschillende sfeervolle nostalgische ruimtes, maar ook over een gezellige tuin, voldoende ruimte dus om al uw gasten te kunnen vermaken. Samen met ons stelt u een onvergetelijk feestprogramma samen met een smakelijke maaltijd en entertainment op maat.

Organiseren is ons vak

U kunt onbezorgd in het middelpunt van de belangstelling staan, laat de rest maar ons over. Wij zorgen voor aankleding van de feestlocatie en een warme ontvangst van uw gasten. In onze karakteristieke en nostalgische herberg worden uw gasten tijdig voorzien van een hapje en een drankje. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of grote partij, u bent verzekerd van een perfect (bedrijfs)feest, bruiloft of jubileum! Organiseren is ons vak.

Kenmerken

Catering in overleg
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Vaste Catering
Terras
Tuin

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 325 0760

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Hoeve 31
6851 ER Huissen
Google Maps