Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

Het Koetshuis

Kasteelweg 53, Rotterdam
240 personen

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor uw spetterende (personeels)feest, of u wilt met een klein groepje collega’s vergaderen, Het Koetshuis biedt voor iedere gelegenheid een passend aanbod. Onze locatie biedt ruimte aan maximaal 240 gasten. Wij beschikken over een ruim en zonnig terras.

Het Koetshuis is centraal gelegen vlak langs de Rotterdamse Ringweg. Tevens zijn wij gemakkelijk over het water te bereiken. Onze ligging midden in het historisch hart van Oud-IJsselmonde zorgt ervoor dat u zich even buiten de beslommeringen van alledag waant.

Enkele jaren geleden is het pand (Anno 1662) prachtig gerenoveerd.

Het Koetshuis is een officiële trouwlocatie voor Rotterdam. Een stijlvol alternatief voor het traditionele aanbod, met de mogelijkheid om de huwelijksvoltrekking over te laten lopen in een receptie, wellicht gevolgd door een diner en een feest. Alles op één plek. Het Koetshuis kan er een compleet verzorgde dag van maken. Vanwege de uitgebreide ervaring met het organiseren van huwelijksdagen, is ook úw bruiloft bij Het Koetshuis in goede en betrouwbare handen.

In elk opzicht inspirerend en representatief. Het Koetshuis, de ideale locatie voor bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen, (bedrijfs-) presentaties, borrels, diners en lunches.

Kenmerken

Catering in overleg
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 483 5388

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Kasteelweg 53
3077 BN Rotterdam
Google Maps