Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Het Spaansche Hof

Westeinde 12, Den Haag
400 personen

Congres, vergadering, training of relatiedag? Het Spaansche Hof is een monumentale toplocatie met state-of-the art faciliteiten. Midden in de Randstad, maar dat zou je bijna vergeten als je binnen bent.

Jouw evenement in de binnenstad van Den Haag

Midden in Den Haag, en toch omgeven door een oase van rust. Het Spaansche Hof is met tien stijlvol ingerichte zalen en een riante binnentuin dé locatie voor een geslaagd evenement. Ontvang tot 400 gasten in dit 17e-eeuwse stadspaleis!

Historisch en uniek

De geschiedenis van dit stadspaleis gaat terug tot in 1469, toen de raadsman van Keizer Maximiliaan hier zijn huis bouwde waarna het vaak wisselde van eigenaar. De koninklijke uitstraling van Het Spaansche Hof hebben we te danken aan de Spanjaarden, die het in 1677 verbouwden tot het huidige Stadspaleis. Hier huisvestte zich de Spaansche Ambassade. Als je binnenstapt in Het Spaansche Hof, waar veel van deze historische elementen bewaard zijn gebleven, voel je nog steeds de geschiedenis.

Alle ruimte voor zakelijke evenementen

De tien zalen van Het Spaansche Hof hebben allemaal een andere stijl, waardoor je op ieder moment van de dag een nieuwe verrassing wacht. Stap voor een heerlijk diner binnen in de sfeervolle Salle à Manger en geniet van een borrel in de uitgestrekte binnentuin. De locatie beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een evenement en biedt plaats aan groepen tot 400 personen. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten.

Goed bereikbaar met de trein en de auto

Het Spaansche Hof is via de A12 goed bereikbaar en bevindt zich op 10 minuten van de snelwegring. Op steenworp afstand bevinden zich verschillende parkeergarages. De locatie bevindt zich op loopafstand van verschillende tramlijnen die je van en naar Station Den Haag brengen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Het Spaansche Hof? Wij ontvangen je graag voor een locatiebezoek, waarbij één van onze adviseurs graag met je meedenkt. Neem via het informatieformulier contact met ons op!

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 88 000 1565

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Westeinde 12
2512 HD Den Haag
Google Maps