Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hier Radio Kootwijk

  Radioweg 1, Radio Kootwijk
  Opslaan
  1500 personen

  Hier Radio Kootwijk is een evenementenlocatie op de Veluwe met meerdere gebouwen en een totaal eigen karakter.

  Het biedt uiteen lopende mogelijkheden voor evenementen van 10 tot 600 personen. Als eigenaar van zowel de gebouwen als het hele natuurgebied, verhuurt Hier Radio Kootwijk (onderdeel van Staatsbosbeheer) de diverse ruimten van Radio Kootwijk rechtstreeks aan opdrachtgevers en evenementenbureau ’s.

  Rijke geschiedenis

  Radio Kootwijk is het voormalige radiotelegrafisch zendstation van de Nederlandse staat voor communicatie met onze voormalige koloniën zoals Nederlands Indië. Het werd in gebruik genomen in 1923 en gold destijds als een ‘wonder der moderne techniek’.

  Ieder evenement wordt bijzonder

  Radio Kootwijk biedt bezoekers een unieke en intrigerende ont­moeting met historie, natuur en cultuur. De locatie doet wat met haar bezoekers. Ze is vriendelijk en tegelijk mysterieus. Ze is puur, rustig en duurzaam. Maar ook verrassend, open en inspirerend.

  Inspirerende state-of-mind

  Radio Kootwijk ligt zeer centraal en tegelijk toch ver weg van het drukke leven. Terug naar de basis: de natuur. Vanuit deze state-of-mind ontstaan andere, nieuwe gedachten. Dit is het moment voor persoonlijke innovatie, gezamenlijk te komen tot nieuwe inzichten, banden te versterken en te inspireren.

  Naast het monumentale hoofdgebouw in art-decostijl bevinden zich op het terrein nog een aantal gebouwen. Ieder met hun eigen energie en dynamiek. De verschillende ruimten en gebouwen kunnen uiteraard in combinatie worden gebruikt. Radio Kootwijk, ruimte die je raakt.

  Contact

  Neem gerust contact op om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn op Radio Kootwijk.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 55 519 1665

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Radioweg 1
  7348 BG Radio Kootwijk
  Google Maps