Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hoefslag Barneveld

  Wencopperweg 52, Barneveld
  Opslaan
  800 personen

  Hoefslag Barneveld we staan bekend om onze flexibiliteit en omdat alles bij ons onder één dak kan plaatsvinden, kunnen we net dat beetje extra maatwerk geven.

  Centraal, landelijk, karaktervol

  Wij nemen de complete zorg voor een geslaagde bijeenkomst of een onvergetelijk evenement vakkundig van uw schouders. In een landelijke en karaktervolle ambiance. Centraal gelegen bij A30 en A1, dicht bij station Barneveld-Noord. En met volop en gratis parkeergelegenheid.

  Uit en toch thuis

  Jong en oud voelt zich thuis bij ons. De intieme en warme sfeer, gecreëerd door originele elementen uit onder andere pubs, kloosters en kerken in heel Europa, verbindt mensen. Kies voor de informele Engelse pub, het gezellige Hollandse Café, de wat strakkere inrichting van onze Ierse pub. Of laat de hersenen werken in De Bovenkamer, bij een vergadering, training of presentatie.

  Ieder gelegenheid, elke groep

  Voor iedere gelegenheid en voor elke groep hebben we een passende en besloten ruimte. Elk met eigen bediening, een eigen terras en eigen faciliteiten.

  Maatwerk of arrangement?

  Wat zijn uw wensen? U zegt het maar: bij Het Hoefslag is het niet snel te gek. Natuurlijk denken we ook graag met u mee. En om het u gemakkelijk te maken bieden wij daarnaast een ruime keuze aan aantrekkelijke arrangementen. Desgewenst compleet met leuke binnen- of buitenactiviteiten. In alle gevallen kunt u zelf straks zorgeloos deelnemen. En genieten! Ook van de complimenten achteraf.

  Fantastische keuken

  Wist u dat de kwaliteit van lunch, diner, snacks of partyhapjes in hoge mate het oordeel van de gasten bepaalt? Ook bij zakelijke evenementen? Het Hoefslag staat bekend om de fantastische keuken. Onder leiding van onze eigen chefkok worden de heerlijkste gerechten bereid. Van herkenbare hapjes tot culinaire hoogstandjes. En altijd op basis van verse (streek)producten. Aan kwaliteit doen we bij Het Hoefslag namelijk geen concessies. Op geen enkel gebied. En dat merk je.

  Contact

  Kom gerust eens langs en proef zelf de sfeer. Vrijblijvend, natuurlijk. Bel ons voor een afspraak en wij laten u graag zien wat Het Hoefslag uniek maakt voor uw zakelijke event.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 342 461 724

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Wencopperweg 52
  3771 PP Barneveld
  Google Maps