Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

Hotel Jakarta Amsterdam

Javakade 766, Amsterdam
250 personen

Wij heten je welkom in het "groenste" hotel van Nederland waar bijzondere architectuur en gastvrijheid samen komen. Het in 2018 geopende hotel is één van de meest duurzame hotels van Nederland en is volledig duurzaam gebouwd! Met 1700m2 aan zonnepanelen, wekken wij jaarlijks energie op wat gelijk staat aan ongeveer 300 huishoudens.

Op steenworp afstand van Amsterdam centraal station en op nog geen 20 minuten lopen naar het centrum staat nu een groene oase met verschillende unieke samenwerkingen o.a. met Hortus Amsterdam en het Tropenmuseum. Door de centrale ligging, zijn wij ook makkelijk te bereiken met zowel het OV als met de auto. Buslijn 48 stopt voor de deur en tram 26 op nog geen 3 minuten lopen. Kom je met de auto, dan rijd je binnen 5 minuten op de ring van Amsterdam.

Hotel Jakarta telt 200 luxe kamer vanaf 30m2 en zijn onderverdeeld in 168 superiors (met balkon),26 junior suites en 6 luxe suites met fantastisch uitzicht op centraal station. Onze hotelgasten kunnen ook gebruik maken van onze Wellness, uitgerust met zwembad, fitness, stoombad en sauna of kies voor een authentieke Indonesische massage.De drie vergaderzalen, die ook te combineren zijn als een grote ruimte van 245m2, hebben zicht op de binnentuin en zijn uitgerust met ramen van vloer tot plafond. Een bijzonder detail is de uitsnede in het plafond, die het Indonesische eiland Java kenmerkt.

De breaks vinden plaats in Bakkerij Westers, waar de heerlijke koffie vers wordt bereid en de Madeleines warm bij de koffie worden gereseveerd Ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd in Café Jakarta, aangrenzend aan de subtropische binnentuin en met uitzicht over het IJ en biedt ruimte aan 200 gasten. Het zonnige terras op het zuiden heeft 160 zitplaatsen en is eventueel ook te gebruiken voor de borrel na de meeting. Wil je de avond in stijl afsluiten? Breng dan een bezoek aan rooftopbar Malabar met waanzinnig uitzicht over het IJ waar ook nog eens de beste cocktails van de stad worden geserveerd. Malabar is verkozen tot beste nieuwe hotelbar van 2018/2019.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het groenste hotel van Nederland, vul het formulier in, dan nemen Iris of Diana spoedig contact met je op. 

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 236 0000

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Javakade 766
1019 SH Amsterdam
Google Maps