Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Restaurant Oud London

  Woudenbergseweg 52, Zeist
  Opslaan
  1500 personen

  Hotel Restaurant Oud London in Zeist is een authentieke evenementen locatie waar klassieke service en modern elan perfect in balans zijn.

  Centraal in Nederland, op slechts vijftien kilometer van Utrecht, ligt Hotel Restaurant Oud London, midden in de bossen van Zeist. Niet alleen door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is deze locatie bijzonder, ook de locatie zelf is een karakteristieke eyecatcher waar klassieke service en modern elan perfect in balans zijn. De rijke historie van het hotel is nog altijd voelbaar, terwijl gasten tegelijkertijd verzekerd zijn van alle moderne gemakken en optimaal comfort. Gastvrijheid, vakmanschap en traditie komen bij Hotel Restaurant Oud London op een vanzelfsprekende manier samen.

  Faciliteiten

  Hotel Restaurant Oud London bevindt zich op één van de mooiste locaties van ons land. Omgeven door rustgevende bossen en met bruisende steden als Utrecht en Amersfoort binnen handbereik, is de luxueuze locatie een uitstekende basis voor een ontspannen overnachting of een zakelijke bijeenkomst. Er zijn 22 goed geoutilleerde vergader- en congreszalen tot 450 personen. De culinaire kwaliteit in onze Brasserie Restaurant ‘t VoorHuys met z’n gezellige bar, geeft het gevoel van gastvrijheid nog eens een extra dimensie. Daarnaast is er tevens de mogelijkheid om activiteiten te boeken voor, tijdens of na uw bijeenkomst. Denk aan: een segway tour, Escape Room Quest of boogschieten.

  Pluspunten van Oud London* Goede bereikbaarheid* Gratis ruime parkeergelegenheid (350 plaatsen)* Rustige ligging in de bossen van Zeist* 22 Zalen flexibel in opstelling en voorzien van beamer/scherm/flipover* Gratis WiFi* Vriendelijke, persoonlijke en professionele service* Uitstekende kwaliteit lunches en diners* Sfeervolle bar* 88 Hotelkamers* Wellness faciliteiten* (Buiten)activiteiten

  Opdrachtgevers o.a.: Achmea, KPN, ABN AMRO, Politie Nederland, PWC, Belastingdienst, Heineken, Boskalis.

  Referentie opdrachtgever Etos Franchisevereniging : "Fijn, vriendelijk en meedenkend personeel, goede service en geweldig eten. Dat zijn de kernwoorden waarin ik de ontvangst van onze leden en het bestuur wil omschrijven. Super locatie en wij komen er beslist nog een keer terug."

  Contact

  U kunt telefonisch of per mail contact opnemen; indien u het informatieformulier invult nemen we binnen 24 uur contact met u op!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 343 491 245

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Woudenbergseweg 52
  3707 HX Zeist
  Google Maps