Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Hotel Restaurant Oud London

Woudenbergseweg 52, Zeist
1500 personen

Hotel Restaurant Oud London in Zeist is een authentieke evenementen locatie waar klassieke service en modern elan perfect in balans zijn.

Centraal in Nederland, op slechts vijftien kilometer van Utrecht, ligt Hotel Restaurant Oud London, midden in de bossen van Zeist. Niet alleen door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is deze locatie bijzonder, ook de locatie zelf is een karakteristieke eyecatcher waar klassieke service en modern elan perfect in balans zijn. De rijke historie van het hotel is nog altijd voelbaar, terwijl gasten tegelijkertijd verzekerd zijn van alle moderne gemakken en optimaal comfort. Gastvrijheid, vakmanschap en traditie komen bij Hotel Restaurant Oud London op een vanzelfsprekende manier samen.

Faciliteiten

Hotel Restaurant Oud London bevindt zich op één van de mooiste locaties van ons land. Omgeven door rustgevende bossen en met bruisende steden als Utrecht en Amersfoort binnen handbereik, is de luxueuze locatie een uitstekende basis voor een ontspannen overnachting of een zakelijke bijeenkomst. Er zijn 22 goed geoutilleerde vergader- en congreszalen tot 450 personen. De culinaire kwaliteit in onze Brasserie Restaurant ‘t VoorHuys met z’n gezellige bar, geeft het gevoel van gastvrijheid nog eens een extra dimensie. Daarnaast is er tevens de mogelijkheid om activiteiten te boeken voor, tijdens of na uw bijeenkomst. Denk aan: een segway tour, Escape Room Quest of boogschieten.

Pluspunten van Oud London* Goede bereikbaarheid* Gratis ruime parkeergelegenheid (350 plaatsen)* Rustige ligging in de bossen van Zeist* 22 Zalen flexibel in opstelling en voorzien van beamer/scherm/flipover* Gratis WiFi* Vriendelijke, persoonlijke en professionele service* Uitstekende kwaliteit lunches en diners* Sfeervolle bar* 88 Hotelkamers* Wellness faciliteiten* (Buiten)activiteiten

Opdrachtgevers o.a.: Achmea, KPN, ABN AMRO, Politie Nederland, PWC, Belastingdienst, Heineken, Boskalis.

Referentie opdrachtgever Etos Franchisevereniging : "Fijn, vriendelijk en meedenkend personeel, goede service en geweldig eten. Dat zijn de kernwoorden waarin ik de ontvangst van onze leden en het bestuur wil omschrijven. Super locatie en wij komen er beslist nog een keer terug."

Contact

U kunt telefonisch of per mail contact opnemen; indien u het informatieformulier invult nemen we binnen 24 uur contact met u op!

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 343 491 245

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist
Google Maps