Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Huize Koningsbosch

  Heereweg 84, Bakkum
  Opslaan
  120 personen

  We wensen u een warm welkom bij Huize Koningsbosch“Groot genoeg om alles te kunnen bieden. Klein genoeg voor een persoonlijke touch” De verschillende zalen beschikken over de benodigde professionele audio-visuele middelen zoals een beamer of flatscreen, flipover en geluidsinstallatie. Standaard ligt er pen en papier op de tafels evenals karaffen met ijswater. De meeste zalen hebben een flexibele indeling wat betreft de tafels en stoelen.

  Voor (sportieve) teambuilding sessies zoals schapendrijven, segwaytours en boogschieten gebruiken wij ervaren lokale partners zoals Oxygen Events. Op onze website vindt u het uitgebreide assortiment.

  Bij het koffie en thee arrangement krijgt u verse espresso-koffie van LavAzza en keuze uit verschillende soorten thee. Ontbijt, lunch en diner vindt plaats in ons restaurant ‘Aan het Bosch’. U kunt kiezen uit de genoemde smakelijke arrangementen, maar een keuze uit de a-la-carte kaart is ook mogelijk. Bij een grotere groep wordt in overleg met u een menu samengesteld.

  De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerterrein met o.a. oplaadpunten voor elektrische voertuigen. In een prachtig monumentaal pand uit 1932 heeft Huize Koningsbosch 4 unieke zalen van verschillende grootte, 23 comfortabele hotelkamers en een fantastisch, Michelin genoteerd, restaurant. Huize Koningsbosch ligt aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat. Dit maakt het mogelijk om tussendoor óf na afloop van een meeting een ontspannen boswandeling te maken. Liever even naar het strand? Met onze huurfietsen staat u binnen 15 minuten met uw voeten in het zeewater.

  Mailt of belt u ons voor een passende offerte. Een van onze medewerkers zal u tot aan de uitvoering begeleiden.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Heereweg 84
  1901ME Bakkum
  Google Maps