Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Innovatiekracht - by Green.DNA

Plaatweg 15, Rotterdam
375 personen

Evenementenlocatie Innovatiekracht in Spijkenisse is een unieke, stijlvolle locatie onder de rook van Rotterdam.Innovatiekracht is een evenementenlocatie met een verhaal; het pand is zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Het betreft centraal gelegen en groene locatie voor zakelijke & particuliere bijeenkomsten. 

De locatie kenmerkt zich door een weids uitzicht over het Rotterdamse Havengebied, spectaculaire audio en visuele mogelijkheden en zeven sfeervolle subruimtes. In combinatie met het met veldbloemen begroeide landgoed van 4 hectare is Innovatiekracht de perfecte locatie voor tal van evenementen.  Verrassend contrastInnovatiekracht is een locatie die mensen verrast, inspireert en motiveert. De locatie ligt aan het water en verrijst letterlijk uit het landschap. Het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en bloemen. Het interieur is modern en industrieel met als eye-catcher het indrukwekkende projectiescherm van 100 m2. De subzalen zijn luxe en huiselijk ingericht en hebben ieder een eigen karakter.  

Green.DNA

Innovatiekracht is één van onze inspirerende evenementenlocaties. Green.DNA ontwerpt en bouwt haar eigen locaties en eventconcepten. Green.DNA durft andere keuzes te maken, is eigenwijs en ondernemend. Ons enthousiaste team maakt een bijzondere beleving van ieder event.

In het kort

  • Centraal gelegen in de Randstad Kruispunt A4/A15
  • Nabij Rotterdam, Den Haag
  • Schuttleservice vanaf het station
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Van 75 tot 375 personen
  • Zes subzalen, aan het water, tuin 4 hectare

Enthousiast?

Je bent van harte welkom voor een rondleiding en een inspirerend kenninsmakingsgesprek. Vul je wensen in via het informatieformulier en wij helpen je graag bij de invulling van een onvergetelijk evenement.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 55 301 1082

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Plaatweg 15
3202 LB Rotterdam
Google Maps