Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  InnStyle

  Herenweg 55, Maarssen
  Opslaan
  2400 personen

  InnStyle, gelegen aan de rand van de Maarsseveense Plassen in Maarssen, is een ideale evenementenlocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een comfortabele en innspirerende omgeving. Of het nu gaat om relatiedagen, vergaderingen, themafeesten, seminars, productpresentaties of actieve programma's, InnStyle biedt alles wat u nodig heeft.

  De locatie bestaat uit twee naast elkaar gelegen gebouwen die architectonisch van elkaar verschillen, maar toch één geheel vormen. Ze bieden beide comfort, een natuurlijke sfeer en een prachtig uitzicht op het water, waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Bovendien is de locatie goed bereikbaar en zijn er voldoende gratis (elektrische) parkeerplaatsen beschikbaar.

  Bij InnStyle staat uw evenement centraal. Het ervaren team van eventadviseurs en eventregisseurs organiseert uw evenement met enthousiasme en professionaliteit. Uw wensen en doelstellingen worden vertaald naar een op maat gemaakt programma. Daarnaast biedt InnStyle een overdekt en deels verwarmd terras, een uitdagend evenemententerrein en een prachtige omgeving met strand en water. U kunt gebruikmaken van verschillende activiteiten, zoals in het bos, op de landtong of op het water, om uw evenement extra bijzonder te maken.

  Bij InnStyle draait het ook om de culinaire beleving. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verse en duurzame gerechten die ter plekke worden bereid. Het juiste eten en drinken kan de dag compleet maken, speciaal afgestemd up uw cateringwensen.

  Hieronder vindt u een overzicht van de zalen in InnStyle 1.0 en InnStyle 2.0, de twee gebouwen die samen de locatie vormen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Gelegen aan het water
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 30 760 8000

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Herenweg 55
  3602 AN Maarssen
  Google Maps
  Website