Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  InnStyle

  Herenweg 55, Maarssen
  Opslaan
  2400 personen

  Inn Style in Maarssen biedt u een comfortabel ‘Uitzicht op Inspiratie’ voor al uw soorten evenementen zoals relatiedagen, vergaderingen, themafeesten, seminars, productpresentaties en actieve programma's.

  InnStyle is dé evenementenlocatie voor bedrijven met ambitie voor onder andere vergaderingen, congressen en zakelijke evenementen. Op een verborgen plek aan de rand van de Maarsseveense Plassen, op steenworp afstand van Utrecht ligt deze verrassende locatie voor uw evenement. De locatie is goed bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid. Met plezier en passie voor het vak organiseren de eventadviseurs en eventregisseurs uw evenement. Uw wensen en doelstellingen zijn het uitgangspunt en worden vertaald naar een op maat gemaakt programma. Twee direct naast elkaar gelegen gebouwen die één eenheid vormen, maar toch qua architectuur verschillen. Deze verschillen kenmerken zich op eigen wijze door het comfort, natuurlijke karakter, prachtige uitzicht over het water en het gevoel van ruimte. Buiten is binnen en binnen is buiten.

  InnStyle biedt u een locatie met overdekt en deels verwarmd terras in combinatie met een uitdagend evenemententerrein en een prachtige omgeving met strand en water. De activiteiten in onder andere het bos, de landtong of op het water bieden een extra beleving aan uw evenement. Doen versterkt de boodschap en zet mensen aan tot beweging, letterlijk en figuurlijk! Maak ook van food een beleving! InnStyle kent uitgebreide food mogelijkheden met verse en duurzame producten, live bereidt. Maak het doel van uw dag compleet met de juiste afstemming van uw cateringwensen.

  In onderstaand schema zijn de zalen van beide locaties opgenomen. 1.0 staat voor de zalen in InnStyle 1.0 en 2.0 staat voor de zalen in InnStyle 2.0.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 30 760 8000

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Herenweg 55
  3602 AN Maarssen
  Google Maps