Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Inntel Hotels Utrecht Centre

Smakkelaarshoek 24, Utrecht
200 personen

Inntel Hotels Utrecht Centre is gelegen op een strategisch en inspirerend knooppunt van de stad en biedt ruim 300M2 aan flexibele ruimtes voor succesvolle vergaderingen en onvergetelijke events. De lichte zalen zijn ingericht met de modernste presentatie apparatuur en zijn gelegen op de 11de verdieping met een fantastisch uitzicht over de monumentale stad. De exclusieve boardroom is uitstekend voor brainstormsessies en vergadersessies tot 14 personen.

Door de centrale ligging direct naast het station van Utrecht is de locatie uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. U kunt hier terecht voor een onvergetelijk event, geslaagde vergadering, stijlvol diner, borrel en of droomfeest. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met u mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen. Deze moderne vergaderlocatie biedt gratis Wi-Fi internet, airconditioning en alle gebruikelijke vergader benodigdheden. Uiteraard wordt een ontbijt, lunch of tussendoortje naar wens verzorgd voor een aangename zorgeloze bijeenkomst. De creatieve, dynamische stad ademt in haar middeleeuwse setting met unieke gewelven en slingerende grachten in deze tijd nog steeds rust en geborgenheid. Het 11 verdiepingen tellende hotel is verbonden met het Centraal Station, met haar ligging op een inspirerend knooppunt een unieke locatie om te ontmoeten, overnachten, vergaderen én ontspannen.

Ontmoeten in een transparante setting op het inspirerende knooppunt van verbindingen. Deze moderne vergaderlocatie van 300m2 ligt op de best bereikbare locatie. Dè plek waar mensen elkaar ontmoeten. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Het professionele team staat voor u klaar!

Kenmerken

Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 202 4004

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Smakkelaarshoek 24
3511 EC Utrecht
Google Maps