Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Janskerk Utrecht

  Janskerkhof 26, Utrecht
  Opslaan
  600 personen

  Op zoek naar een wonderbaarlijke locatie in hartje Utrecht?

  De Janskerk is dé plek die je gasten betovert. Het contrast tussen het magische licht van gebrandschilderde ramen en de strakke muren geeft een bijzonder effect. De Janskerk is een locatie vol historie die van alle gemakken is voorzien. Ontdek de inspirerende events die je voorgingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden?

  Bijna 1000 jaar historie

  De Janskerk is een betoverend gebouw met een illustere geschiedenis. Al in de 11e eeuw werd begonnen aan de Janskerk. Bisschop Bernold stichtte de kerk als noordelijke punt van het Utrechtse kerkenkruis. Een kerkenkruis wordt gevormd door verschillende kerken, die als je ze met elkaar verbindt de vorm van een kruis hebben. In Utrecht zijn dat de Mariakerk, de Dom, de Pauluskerk, de Pieterskerk en dus de Janskerk. Bernold had dus grote plannen.

  Variatie

  De Janskerk is daarnaast een unieke locatie voor bijzondere events. Denk je eens in: een diner onder dat hoge plafond, of een concert met de unieke akoestiek van een kerk. Ook een congres krijgt direct een andere sfeer als het in de Janskerk gebeurt. Als je binnenkomt word je gegrepen, en dat geldt ook voor alle andere gasten. Dat is nog eens wat anders dan zo’n standaard vergaderzaal.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 30 232 1616

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Janskerkhof 26
  3512 BN Utrecht
  Google Maps