Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel Radboud

  Oudevaartsgat 8, Medemblik
  Opslaan
  250 personen

  Kasteel Radboud is gebouwd door graaf Floris V als een van de vijf dwangburchten die gebruikt werden om de opstandige West-Friezen onder de duim te houden.

  Floris zette deze burchten neer in de periode 1282-1287. Een recordtempo, normaal was er in die tijd een jaar of 10 voor nodig om één kasteel te bouwen, laat staan vijf. Kasteel Radboud is de enige burcht die is overgebleven.

  Jouw feestelijke dag

  Wil je een intiem samenkomen met koffie en gebak? Of ga je voor een hele dag met een uitgebreide high tea en/of diner? Iets daar tussenin kan natuurlijk ook. We nemen graag persoonlijk jouw wensen met je door. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om je ideeën te bespreken. Het is jouw feestelijke dag en we denken graag met je mee hoe we dat voor jou speciaal kunnen maken!

  Combineren met leuke activiteiten

  Je kunt jouw feestelijke dag combineren met een rondleiding, een groepsspel, een museumbezoek of iets anders. Ook in de directe omgeving zijn veel leuke activiteiten die goed samengaan met een feest in het kasteel. Een eigen invulling is altijd bespreekbaar. Neem contact met ons op om de ideeën die je hebt te bespreken of om juist leuke ideeën op te doen.

  Trouwen

  Trouwen in een middeleeuwse dwangburcht uit 1288. Sfeervoller kan bijna niet! De statige Ridderzaal is bij uitstek geschikt voor een prachtige huwelijksceremonie. De taveernes beneden zijn perfect voor receptie en diner. Bij mooi weer is het terras een aanrader voor je receptie en het aansnijden van de taart! In en om het kasteel maak je de mooiste huwelijksfoto’s. Of het nu stralend weer is of niet, je dag wordt altijd bijzonder wanneer je trouwt in Kasteel Radboud.

  Unieke historische locatie

  • Sfeervolle locatie met ruim 7 eeuwen historie
  • Het kasteel is op jouw dag helemaal voor jou gereserveerd
  • Ceremonie, receptie en diner op één locatie is mogelijk en niet verplicht
  • Geschikte trouwlocatie bij alle weertypen; binnen en buiten
  • Persoonlijke begeleiding

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 227 543 844

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Oudevaartsgat 8
  1671 HM Medemblik
  Google Maps