Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  kloosterhotel ZIN

  Boxtelseweg 58, Vught
  Opslaan
  120 personen

  Welkom bij ZIN in Vught. Dit voormalige klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter. De sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en diepe zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte. Zeven dagen per week bieden we conferentie- en bezinningsruimte aan op een inspirerende en rustgevende locatie. Hier vindt u persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit onze 100% biologische keuken.

  Wij zijn duurzaam

  ZIN behoort tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische producten en inkoop vindt zoveel mogelijk lokaal plaats. Wij zijn Green Key Goud en EKO Goud (100%) gecertificeerd.

  Maatschappelijk betrokken

  ZIN is solidair met kwetsbare groepen. Zo wordt ons huishouden grotendeels verzorgd door collega’s met een verstandelijke beperking.

  Iedere dag op zoek naar harmonie

  Geheel in de traditie van de fraters, die wonen en werken op het terrein van ZIN, volgen wij een dagritme. Om 12:30 klinkt de bel om de gezamenlijke lunch aan te kondigen. Ook het diner wordt om 18:00 met de bel ingeluid.

  Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een (meerdaags) arrangement.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 73 658 8000

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Boxtelseweg 58
  5261 NE Vught
  Google Maps