Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

kloosterhotel ZIN

Boxtelseweg 58, Vught
120 personen

Welkom bij ZIN in Vught. Dit voormalige klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter. De sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Glazen façades zorgen voor verbinding met de natuur en diepe zichtlijnen over het landgoed creëren een gevoel van ruimte. Zeven dagen per week bieden we conferentie- en bezinningsruimte aan op een inspirerende en rustgevende locatie. Hier vindt u persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit onze 100% biologische keuken.

Wij zijn duurzaam

ZIN behoort tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische producten en inkoop vindt zoveel mogelijk lokaal plaats. Wij zijn Green Key Goud en EKO Goud (100%) gecertificeerd.

Maatschappelijk betrokken

ZIN is solidair met kwetsbare groepen. Zo wordt ons huishouden grotendeels verzorgd door collega’s met een verstandelijke beperking.

Iedere dag op zoek naar harmonie

Geheel in de traditie van de fraters, die wonen en werken op het terrein van ZIN, volgen wij een dagritme. Om 12:30 klinkt de bel om de gezamenlijke lunch aan te kondigen. Ook het diner wordt om 18:00 met de bel ingeluid.

Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een (meerdaags) arrangement.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 73 658 8000

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Boxtelseweg 58
5261 NE Vught
Google Maps