Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kontakt der Kontinenten

  Amersfoortsestraat 20, Soesterberg
  Opslaan
  220 personen

  Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug biedt een wereldse meetinglocatie met vele eigentijdse faciliteiten. Bent u op zoek naar een bijzondere conferentielocatie in het midden van het land? Welkom bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten!

  Kontakt der Kontinenten is niet zomaar een conferentiehotel. Het hotel heeft iets te vertellen én te betekenen. Aan de buitenkant valt de kloosterlijke sfeer van mooie historische gebouwen met een grote diversiteit aan zaalruimtes op. De gasten waarderen de centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug op een groot eigen bosgebied met ruime, gratis parkeergelegenheid.

  Historische panden

  De historische gebouwen bieden tegenwoordig ruimte aan 25 vergaderzalen, 3 conferentiezalen en 130 hotelkamers maar hebben een zekere beslotenheid en intimiteit weten te behouden. De bijzondere geschiedenis van de gebouwen geeft de locatie kleur en smaak. Een ‘kloosterlijke sfeer’ maar met alle gemakken en faciliteiten van nu.

   Groot buitengebied met veel mogelijkheden Het buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en natuurlijk een groot eigen bosgebied dat zich goed leent voor een wandeling in de pauze en teambuildingactiviteiten. Wellnessresort Thermen Soesterberg ligt op nog geen 5 minuten lopen en biedt de mogelijkheid voor een ontspannen break.

  Wereldse gastvrijheid

  De beleving in en rond het conferentiehotel is overgoten met een ‘werelds sausje’. In ProefLokaal De Wereld worden de zintuigen geprikkeld. De vleugels van Kontakt der Kontinenten zijn vernoemd naar continenten waar de missionarissen vroeger naar uitgezonden werden. Foto’s van mensen uit alle windstreken worden gebruikt ter aankleding. Gasten zien ook ín het hotel veel verschillende gezichten, want het personeel is divers samengesteld met allerlei achtergronden; een verrijking! De medewerkers zijn het gezicht van Kontakt der Kontinenten en doen er alles aan om u en uw gasten een ‘thuisgevoel’ te bezorgen. Het is kortom een conferentiehotel met en voor wereldburgers. 

  Contact

  Wilt u meer weten? Voor meer informatie of het stellen van een vraag kunt u het informatie formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amersfoortsestraat 20
  3769 AS Soesterberg
  Google Maps