Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kunsthal Rotterdam

  Westzeedijk 341, Rotterdam
  Opslaan
  300 personen

  Bent u voor uw (zakelijke) evenement op zoek naar een bijzondere locatie in een dynamische omgeving, dan bent u bij de Kunsthal Rotterdam aan het juiste adres. Het iconische gebouw, ontworpen door de vermaarde architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

  In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen. De Kunsthal presenteert met ongeveer vijfentwintig tentoonstellingen per jaar een gevarieerd en contrastrijk programma. 

  Uw evenement in het Auditorium

  Het Auditorium is een schuin oplopende zaal met ruim driehonderd gekleurde Gispen stoelen. Bent u met een kleiner gezelschap, dan kan de zaal intiemer worden gemaakt naar een capaciteit van circa 200 zitplaatsen. Bij daglicht biedt de zaal een prachtig uitzicht op de Westzeedijk en de Euromast. Het Auditorium is zeer geschikt voor het geven van lezingen, presentaties, filmvertoningen en muziek- en dansoptredens.

  Catering op maat in het Kunsthalcafé

  In het Kunsthalcafé kunt u terecht voor ontbijt, een lichte of uitgebreide lunch en diner, high tea en hapjes en drankjes voor uw receptie, bedrijfsborrel en feest. Het diner kan worden geserveerd in buffetvorm, als walking dinner of als sit down dinner, aan prachtig gedekte tafels. Met kunst in en rondom het café en een ruim terras heeft het Kunsthalcafé haar eigen unieke sfeer. Het team van Vermaat verzorgt de catering in het Kunsthalcafé en heeft ruime ervaring in het op maat organiseren van alle soorten ontvangsten.

  Verrassende tentoonstellingen

  Een bezoek aan één van de tentoonstellingen is een inspirerende aanvulling op uw programma of evenement. U kunt ervoor kiezen om uw gasten een rondleiding door de tentoonstellingen aan te bieden of een bezoek op eigen gelegenheid. Dit bezoek kan zowel binnen als buiten de vaste openingstijden plaatsvinden. Door het afwisselende tentoonstellingsaanbod is uw bezoek aan de Kunsthal altijd verrassend.

  Uw evenement in de Kunsthal?

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw evenement in de Kunsthal, of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact met ons op via het informatieformulier.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 10 440 0300

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Westzeedijk 341
  3015 AA Rotterdam
  Google Maps