Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

La France

Rhijngeesterstraatweg 43, Oegstgeest
1200 personen

La France is dé hotspot van Oegstgeest voor 'het andere feestje'.

Waarom La France!

  • Al 25 jaar gespecialiseerd in het organiseren van evenementen
  • Duidelijk concept zonder verborgen kosten
  • Keuze uit 7 zalen en concepten onder 1 dak
  • Goede bereikbaarheid
  • 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur
  • Professioneel team met alleen aandacht voor uw evenement
  • Unieke trouwlocatie
  • De zeven zalen van La France!

La Cuisine 25 - 60 personen

Een huiselijk ingerichte keuken, maar dan nét even groter. Omdat de gast wordt uitgenodigd zelf bier te tappen en zelf wijn in te schenken, wordt het huiselijke gevoel alleen maar groter. Vanuit de open keuken wordt live gekookt door de koks. De huiselijke sfeer laat je thuiskomen bij La France.

Orangerie (60 - 150 personen)

Orangerie met stoere elementen en een industriële glazen dakconstructie. In de Orangerie kunnen de dranken worden verzorgd vanuit de bar. Dé plek voor een bijzondere feestelijke bijeenkomst in een natuurlijke omgeving.

Café de la Gare (60 - 120 personen)

Café de la Gare is een heuse discothèque, gestoken in een jasje uit de jaren '70 - '80. Een ruimte met de sfeer van een kroeg en een opvallend plafond met disco verlichting. De inrichting en de muziek leveren een absolute bijdrage aan de zogeheten '70's - 80's sfeer. Stilstaan is bijna onmogelijk op de dansvloer met het lichtplafond! Café de la Gare biedt net als de andere ruimtes live cooking vanuit de open keuken, een bar en heerlijke loungebanken om even bij te komen.

Club St Trop’ (120 -250 personen)

In deze moderne beachclub waan je je echt op het strand van Saint Tropez... Heerlijk ontspannen en genieten. Op dit strand is het altijd zonnig en bent u altijd de exclusieve gast. Wanneer het even te druk is, kan men lekker de rust opzoeken in de beachclub St. Trop' op de eerste verdieping. Vanaf de vide kan lekker naar de flanerende mensen beneden worden gekeken. Op meerdere plekken wordt live gekookt en kan een lekker gerechtje worden gehaald. Ook hier zorgt iedereen zelf voor een drankje. De ruimte bevat 2 bars, een zelftap, live cooking en een dansvloer mét podium. Ondanks de enorme capaciteit is de ruimte erg intiem.

Théâtre Parisien (70 - 150 personen)

Waan je in het Parijs van nu. In alle rust bijpraten op één van de comfortabele banken of swingen op de dansvloer, het kan tegelijkertijd en belemmert elkaar niet. Het theater kent een dansvloer, een bar, een zelftap en meerdere winkeltjes waar men geniet van live cooking. Door de L-vormige ruimte, kunnen gasten kiezen voor de dansvloer óf de lounge hoek in een rustiger gedeelte van de ruimte.

Art Deco (25 - 50 personen)

Een intiem Frans nachtcafé in Art Deco stijl, waar de kok ter plekke live zijn kookkunsten laat zien in de open keuken. Verder is er een bar en biedt ook deze ruimte u de gelegenheid zelf een biertje te tappen. Natuurlijk mag ook hier worden gedanst, héél intiem op de kleine dansvloer...

Café au Lait (20 - 40 personen)

Een eigentijds ingerichte keuken, gelegen aan een prachtige en intieme Mediterrane tuin. Openslaande deuren zorgen voor de toegang er naartoe. Planten en meubilair van steigerhout bepalen het beeld. Omdat de tuin op het westen ligt, is het bij mooi weer lekker lang genieten van de avondzon. Een grote open keuken waar de koks het eten bereiden, ontbreekt ook in deze ruimte niet.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Tuin
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 71 517 7472

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Rhijngeesterstraatweg 43
2341 BR Oegstgeest
Google Maps