Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

Landgoed Hotel & Oranjerie Groot Warnsborn

Bakenbergseweg 277, Arnhem
250 personen

Groot Warnsborn is uniek gesitueerd op een 750 ha. monumentaal Landgoed, aan de rand van de Veluwe en toch maar op steenworp afstand van Arnhem. Dit luxueuze en zeer comfortabele 4-sterren hotel beschikt over 40 sfeervolle kamers waaronder diverse aantrekkelijke bruidsuites, diverse zalen voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten en restaurant La Belle Source, waarvan de keuken geroemd wordt door culinaire fijnproevers in binnen- en buitenland. In de authentieke gewelvenkelders kunt u genieten van een 30 tal open wijnen en deze ruimten zijn ideaal voor kleine informele bijeenkomsten.

De kamers

Geen kamer is hetzelfde in Hotel Groot Warnsborn. Het hotel heeft 40 unieke kamers met verrassende elementen en zelfs voor mensen die met grote regelmaat hotels bezoeken blijft het spannend. Zo zijn er kamers met een open haard, een unieke schaaktafel, een bijzondere whiskykast of bijvoorbeeld een Sunshower. De 25 kamers in het landhuis hebben een rustieke uitstraling, terwijl de 15 kamers in het koetshuis door een getalenteerde binnenhuisarchitect zijn omgetoverd tot een oase van ruimte en licht.

Restaurant La Belle Source, de lounge en het terras waar vroeger adellijke gezelschappen verpoosden in rokkostuum en ruisende gewaden van zijde en goudbrokaat, is nog steeds één van de meest gerenommeerde restaurants van de omgeving te vinden.

Restaurant La Belle Source heeft een open keuken en u kunt genieten van dagverse- en veel regionale en streekgebonden gastronomische hoogstandjes. Vorstelijk dineren, midden in het natuurschoon van een uitgestrekt landgoed… De keuken is op Franse leest geschoeid en de aangeboden gerechten wisselen per week. Op de menukaart prijken verse – streekgebonden – gerechten. Geniet van de zalm die op Groot Warnsborn zelf gerookt wordt. Maar ook de asperges, verse aardbeien en het wild zijn in veel gevallen afkomstig van het landgoed zelf of uit de directe omgeving.

Een vorstelijk onthaal in een unieke ambiance: Onze Oranjerie!

Oranjerie Groot Warnsborn is een exclusieve locatie om uw gezelschap te ontvangen voor een presentatie of een receptie of bruiloftsfeest. De Oranjerie met haar exclusieve terrastuinen en kassen is dé locatie voor een feest op niveau. Hier is persoonlijke aandacht en service een vanzelfsprekendheid. Geniet van de gastvrijheid en vriendelijkheid van een professioneel team van medewerkers. De Oranjerie Groot Warnsborn is geschikt voor gezelschappen vanaf ca. 40 tot ca. 200 personen, afhankelijk van gebeurtenis en opstelling.

Kenmerken

Catering in overleg
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Tuin
Vaste Catering
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 445 5751

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem
Google Maps
Website