Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Lil' Amsterdam Central Station

  Stationsplein 31, Amsterdam
  Opslaan
  1300 personen

  Lil‘ Amsterdam Central Station bevindt zich op één van de meest iconische plekken van Amsterdam. Een plek die barst van historisch karakter, en bovendien één van de belangrijkste en drukste vervoersknooppunten van Nederland: op Amsterdam Centraal Station, in de Amstelpassage aan de oostzijde.

  Onder de sporen van Station Amsterdam Centraal kan je op een bijzondere locatie een uniek event neerzetten met een eigentijdse uitstraling. Met een capaciteit tot 1300 gasten is Lil' Amsterdam Central Station perfect voor de meest diverse events. Of het nu gaat om dance evenementen, afterwork borrels, productpresentaties, live acts, performance art of exposities, bij Lil’ is niets ondenkbaar. Voor ieder wat wils en op maat gemaakt.

  Verschillende locaties

  Lil' Amsterdam Central Station: your destination for contemporary culture in one ever-changing exhibition

  Lil' Club

  Lil' Club is het horecaplein gelegen in Lil' Amsterdam Central Station die dagelijks geopend is van 11:00 tot 19:00 voor publiek, maar voor en na openingstijden kan omgetoverd worden tot een event op maat voor een capaciteit van 750 man.

  Lil' pop up spaces

  Naast Lil' Club bestaat Lil' ook uit 17 creatieve pop-up ruimtes, ideaal voor een pop-up store, atelier, gallery of een productlancering.

  Events op maat

  Naast het faciliteren van evenementen, produceren wij ook op maat gemaakte events van begin tot einde. Wij bieden een breed scala aan diensten, van planning tot realisatie, om het perfecte evenement te garanderen.

  Bereikbaarheid

  Logistiek gezien Nederlands' best bereikbare locatie op het drukste kruispunt van de stad waar trein, metro, boot en tram samenkomen.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 6 81113392

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Stationsplein 31
  1012 AB Amsterdam
  Google Maps