Schouwburgen en theaters · Feestlocatie & trouwlocatie

Lucent Danstheater/ Dr Anton Philipszaal

Spuiplein 150, Den Haag
3000 personen

De Philipszaal en het Lucent Danstheater brengen jaarlijks een groot en gevarieerd aantal dansvoorstellingen, klassieke concerten en theatervoorstellingen. Gastvrijheid staat in onze totale dienstverlening centraal. Onze bezoeker wordt gastvrij ontvangen en voelt zich welkom in onze locatie. Met zakelijke evenementen is dat niet anders. Steeds meer bedrijven weten dan ook dit unieke gebouwencomplex te vinden, direct gelegen aan het Spuiplein in Den Haag. Een perfecte locatie voor een groot scala aan zakelijke ontvangsten. De sfeer van het theater, de vele mogelijkheden, de flexibiliteit, de bereikbaarheid, de persoonlijke aanpak en de gastvrijheid spreken vele bedrijven en opdrachtgevers aan. Het complex beschikt over een Danstheater (1013 stoelen) en een concertzaal (1891 stoelen).

Een congres, productpresentatie, gala diner of huwelijksceremonie? Het kan allemaal in het Danstheater, de concertzaal, op onze podia of in de omliggende foyers. Voor kleinschalige bijeenkomsten kunt u terecht in Studio 3 of de Fonds 1818 Foyer.

Graag bespreken we uw specifieke wensen om uw evenement tot een succes te maken. Laat ons ook uw gasten betoveren in een van onze inspirerende zalen of foyers! Wij hopen u en uw gasten te mogen begroeten in ons complex en heten u een warm welkom.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen in het stadscentrum
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 70 880 0300

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Spuiplein 150
2511 DG Den Haag
Google Maps