Schouwburgen en theaters · Feestlocatie & trouwlocatie

  Lucent Danstheater/ Dr Anton Philipszaal

  Spuiplein 150, Den Haag
  Opslaan
  3000 personen

  De Philipszaal en het Lucent Danstheater brengen jaarlijks een groot en gevarieerd aantal dansvoorstellingen, klassieke concerten en theatervoorstellingen. Gastvrijheid staat in onze totale dienstverlening centraal. Onze bezoeker wordt gastvrij ontvangen en voelt zich welkom in onze locatie. Met zakelijke evenementen is dat niet anders. Steeds meer bedrijven weten dan ook dit unieke gebouwencomplex te vinden, direct gelegen aan het Spuiplein in Den Haag. Een perfecte locatie voor een groot scala aan zakelijke ontvangsten. De sfeer van het theater, de vele mogelijkheden, de flexibiliteit, de bereikbaarheid, de persoonlijke aanpak en de gastvrijheid spreken vele bedrijven en opdrachtgevers aan. Het complex beschikt over een Danstheater (1013 stoelen) en een concertzaal (1891 stoelen).

  Een congres, productpresentatie, gala diner of huwelijksceremonie? Het kan allemaal in het Danstheater, de concertzaal, op onze podia of in de omliggende foyers. Voor kleinschalige bijeenkomsten kunt u terecht in Studio 3 of de Fonds 1818 Foyer.

  Graag bespreken we uw specifieke wensen om uw evenement tot een succes te maken. Laat ons ook uw gasten betoveren in een van onze inspirerende zalen of foyers! Wij hopen u en uw gasten te mogen begroeten in ons complex en heten u een warm welkom.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 70 880 0300

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Spuiplein 150
  2511 DG Den Haag
  Google Maps
  Website