Musea en galeries · Feestlocatie & trouwlocatie

Maritiem Museum Rotterdam

Leuvehaven 1, Rotterdam
500 personen

Welkom aan boord! Het Maritiem Museum Rotterdam biedt een unieke zakelijke ontvangstlocatie in het hart van de havenstad met uitzicht op de historische museumhaven voor bedrijfsevents tot 500 personen.  

Wij zijn het huis van de maritieme industrie

De maritieme sector is diep geworteld in de Nederlandse cultuur en vormt de basis voor onze economische ontwikkeling vroeger en vandaag de dag. De innovatieve en ondernemende kracht van deze Nederlandse bedrijfstak willen we voelen in het museum. Als geen ander zijn we in staat om op basis van onze kennis en collectie het verhaal van de maritieme industrie te vertellen aan een overwegend niet-maritiem publiek. Graag vertellen we u en uw gasten het fascinerende verhaal van de haven van Rotterdam van toen, nu en morgen en van de high tech offshore sector in het bijzonder.

Steek van wal op onze locaties

Het museum heeft verschillende soorten zalen, groot en klein, voor vergaderingen, presentaties, recepties of symposia. Deze zijn geheel voorzien van moderne presentatietechnieken en faciliteiten en tonen tevens enkele schilderijen, fotografie en scheepsmodellen uit onze museumcollectie. Verrijk uw event met exclusief verhaal en rondleiding van onze maritiem experts over de maritieme wereld.

Dineren tussen de topstukken uit de collectie

Uniek is de mogelijkheid uw gasten te verwelkomen in onze tentoonstellingen. Wat denkt u van een exclusief seated dinner tussen de topstukken uit de museumcollectie die volgens kenners tot de wereldtop hoort? Door onze wisselende tentoonstellingen bieden we steeds een andere setting voor uw event. Onze tentoonstellingen en museumcollectie als decor voor uw event, dat maakt het Maritiem Museum tot een inspirerende en unieke ontvangstlocatie.

Rondvaart door de haven op een museumschip

Uniek is de mogelijkheid om een historisch museumschip te huren voor een exclusieve rondvaart door de Rotterdamse haven vanuit de Leuvehaven, de plek waar de Rotterdamse haven ooit begon. Een bijzondere beleving op een schip met een verhaal, een varend stukje geschiedenis met een schipper die er vaak zelf nog mee gevaren heeft, zoals een van de stoomslepers of een voormalig dienstschip uit de haven.

Uitstekend bereikbaar

Het Maritiem Museum is uitstekend bereikbaar met auto, OV én via het water met de Waterbus of Watertaxi en biedt korting op parkeren in een nabijgelegen parkeergarage.

Catering voor iedere gelegenheid en naar ieders wens

We werken samen met ervaren en creatieve cateraars die graag de lekkerste gerechten voor u bereiden. Zij bieden uiteenlopende mogelijkheden van broodjeslunch tot walking dinner tegen scherpe tarieven. Onze medewerkers, schippers, rondleiders en cateringpartners staan klaar om van uw event een onvergetelijke maritieme beleving te maken.

Neem vrijblijvend contact op met ons salesteam om uw wensen te bespreken.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 402 9264

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
Google Maps