Industriële locaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Meiden van Rotterdam

Aploniastraat 19, Rotterdam
30 personen

Ben je op zoek naar een gezellige ruimte voor jouw evenement, de Meiden van Rotterdam heeft het helemaal!!! Wij staan voor je klaar om jouw te helpen het evenement tot een succes te maken! Meiden van Rotterdam heeft diverse mogelijkheden, van de verhuur van de ruimte tot evenementen speciaal op maat voor jouw georganiseerd. Tevens bieden wij kant en klare evenementen waar je niets meer aan hoeft te doen.

Wij zijn een kleinschalige organisatie met een persoonlijke aanpak, met veel aandacht voor jouw en het evenement wat je wilt gaan organiseren. De ruimte is geschikt voor; Spa en Wellness Party’s, Vrijgezellen Feestjes, Bedrijfsuitjes, Bruiloften, Vergaderingen, Seminars, Kinderfeestjes, Vriendinnenuitjes, Baby Showers, Verjaardag party’s, Jubileums, Presentaties, Cursussen, Workshops, Groepslessen, High Tea Party’s, Producten en Accessoires Party’s, Familiedagen, Koffietafels, Recepties en vele andere evenementen.

De mooie open ruimte is geschikt voor ongeveer 20 personen. Grotere groepen is ook mogelijk, dat hangt af van het soort evenement wat je wilt organiseren. Wil je weten wat wij voor jouw kunnen betekenen, neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag jouw vragen.

Kenmerken

Catering in overleg
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

Adres

Aploniastraat 19
3084 CC Rotterdam
Google Maps