Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  MindCenter

  Marconiweg 8, Vianen
  Opslaan
  150 personen

  Een voormalig schoenen showroom-centrum, omgebouwd tot locatie voor zakelijke bijeenkomsten met plenaire zaal en uniek ingerichte studio’s.Zodra je een stap over de drempel zet, waan je je in een aparte omgeving. Dikke scheve muren, studio’s, etalages, daglicht van boven, een vloer van los liggende houten blokjes, alles wordt anders.

  Een centraal ontmoetingsplein met eromheen zeven subruimten. Een grote interactieve plenaire zaal en twee trainingszalen maken het MindCenter multifunctioneel.

  In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Niet om het anders zijn, maar omdat een andere aanpak vaak leidt tot betere resultaten. In het MindCenter wordt gespeeld met de invloeden van kleur, geur, smaak en beleving. Inspirerend.

  Ontmoetingsplein, Studio's en zalen

  Het hart van het MindCenter bestaat uit een centraal ontmoetingsplein MindPlaza met daaromheen zeven inspirerende break-out zalen. Elk met zijn eigen thema. Van een "Old School" tot om een echt haardvuur. Verder onder andere een grote “Open Your Mind” zaal, geschikt voor 150-185 personen in theater opstelling.

  Inspirerend vergaderen

  Voor de kleinere bijeenkomsten zijn er nog twee vergaderruimtes. Eén voor heisessies en één voor presentaties tot ongeveer 40 gasten.

  Centraal en multifunctioneel

  Met ruimtes van ‘groot tot klein’ en van ‘zakelijk tot creatief’ is het MindCenter multifunctioneel inzetbaar. Bovendien is de ligging in Utrecht – in het midden van het land en 5 min. van de snelwegen A2 en A27 – zeer aantrekkelijk voor landelijke bijeenkomsten.

  Feed your mind, mind your food...

  Ook culinair wordt u verrast met afwisselend “MindFood” en wordt bijvoorbeeld een after-lunch dip voorkomen.

  Other focus, better results

  Elke ruimte zorgt voor een eigen beleving door het formaat en de inrichting. Van creatieve tekentafels tot een ambilight zaal, van moderne beamers tot ouderwets schoolbord. Het motto van MindCenter is dan ook “Other focus, better results”.

  "Are you ready to open your mind?"

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 347 322 444

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Marconiweg 8
  4131 PD Vianen
  Google Maps